Ce ne-a adus luna concediilor în imobiliare?

Ce ne-a adus luna concediilor în imobiliare ? Deși luna august prin tradiție este o luna a concediilor, anul acesta observăm o diferența pozitivă față de alți ani.

Vedem un interes mai mare pentru piață imobiliară comparativ cu aceeași perioada a anului trecut. A crescut efectiv cererea pe zona rezidențială față de anul 2019.

1. Numărul de utilizatori în mediul online pe acest sector este în creștere. Tot mai multe persoane sunt în căutare de proprietăți pentru achiziție sau închiriere.

2. Sesizăm tot mai mulți vizitatori noi care accesează site-ul. Persoanele care până acuma nu aveau interes de cumpărare și-au schimbat comportamentul. Oamenii încep să înțelegă că cea mai sigură investiție este în imobile.

3. A crescut timpul petrecut pe site și vizionarea de proprietăți. Acest aspect indică clar interesul mai mare.

Peste tot în țară se construiește iar cererea este pe măsură. În special Brașov, Cluj, Constanța, Iași sunt orașele țării care au înregistrat un trend ascendent pe sectorul imobiliar în comparație cu aceeași perioada a anului trecut.

Ce ne-a adus luna concediilor în imobiliare ? O ușoară schimbare și o piață care își revine încet și sigur. Din interacțiunea zilnică cu clienții tragem concluzia că aceștia nu mai sunt speriați de știrile negative. Pe tot parcursul anului s-au înregistrat mai multe tranzacții decât în 2019.

Dacă ai o casă de vânzare, o garsonieră de vânzare, un teren de vânzare, un spațiu comercial de vânzare sau un apartament de vânzare, te putem ajută în acest demers atât de important din viață ta. Experiență celor 22 de ani în domeniul imobiliar, ne recomandă !

La cererea multor clienți care ne-au solicitat consultanță imobiliară de specialitate am creat în premieră pe țară Ghidul cumpărătorului de imobil pe care ți-l oferim GRATUIT. Parcurgându-l, te va ajută să iei o decizie de cumpărare asumată și mai ales în cunoștință de cauza.

Inspecteza proprietatea că un profesionist și nu-ți asumă riscuri inutile !

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

 

 

 

Compare listings

Compare