Compare Listings

Ce ne-a adus luna concediilor in imobiliare?

Ce ne-a adus luna concediilor in imobiliare?

Ce ne-a adus luna concediilor in imobiliare ? Desi luna august prin traditie este o luna a concediilor, anul acesta observam o diferenta pozitiva fata de alti ani.

Vedem un interes mai mare pentru piata imobiliara comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. A crescut efectiv cererea pe zona rezidentiala fata de anul 2019.

1. Numarul de utilizatori in mediul online pe acest sector este in crestere. Tot mai multe persoane sunt in cautare de proprietati pentru achizitie sau inchiriere.

2. Sesizam tot mai multi vizitatori noi care acceseaza site-ul. Persoanele care pana acuma nu aveau interes de cumparare si-au schimbat comportamentul. Oamenii incep sa intelega ca cea mai sigura investitie este in imobile.

3. A crescut timpul petrecut pe site si vizionarea de proprietati. Acest aspect indica clar interesul mai mare.

Peste tot in tara se construieste iar cererea este pe masura. In special Brasov, Cluj, Constanta, Iasi sunt orasele tarii care au inregistrat un trend ascendent pe sectorul imobiliar in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

Ce ne-a adus luna concediilor in imobiliare ? O usoara schimbare si o piata care isi revine incet si sigur. Din interactiunea zilnica cu clientii tragem concluzia ca acestia nu mai sunt speriati de stirile negative. Pe tot parcursul anului s-au inregistrat mai multe tranzactii decat in 2019.

Daca ai o casa de vanzare, o garsoniera de vanzare, un teren de vanzare, un spatiu comercial de vanzare sau un apartament de vanzare, te putem ajuta in acest demers atat de important din viata ta. Experienta celor 22 de ani in domeniul imobiliar, ne recomanda !

La cererea multor clienti care ne-au solicitat consultanta imobiliara de specialitate am creat in premiera pe tara Ghidul cumparatorului de imobil pe care ti-l oferim GRATUIT. Parcurgandu-l, te va ajuta sa iei o decizie de cumparare asumata si mai ales in cunostinta de cauza.

Inspecteza proprietatea ca un profesionist si nu-ti asuma riscuri inutile !

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

 

 

 

img

Radu Popa

Articole similare

Cand se aplica TVA-ul la vanzarea apartamentelor ?

Cand se aplica TVA-ul la vanzarea apartamentelor ? Exemplu de situatii in care se aplica sau nu...

Continuați lectură
Radu Popa
de Radu Popa

Actualizarile legislative privind certificatul energetic

Actualizarile legislative privind certificatul energetic ! Cu totii stim ca tranzactiile...

Continuați lectură
Radu Popa
de Radu Popa

Capacitatea de adaptare la piata imobiliara

Capacitatea de adaptare la piata imobiliara este principalul aspect care garanteaza succesul in...

Continuați lectură
Radu Popa
de Radu Popa