Compare Listings

Capacitatea de adaptare la piata imobiliara

Capacitatea de adaptare la piata imobiliara

Capacitatea de adaptare la piata imobiliara este principalul aspect care garanteaza succesul in domeniu. Din pacate majoritatea proprietarilor de locuinte, indiferent ca sunt oferite spre vanzare sau inchiriere au aceasta problema.

Daca esti proprietar de imobil a carui destinatie este inchirierea, evita greselile care te pot costa bani.

Astazi vreau sa-ti expun cateva aspecte importante de care ne lovim zilnic, ca agentie imobiliara, de la pretul cerut, conditiile oferite, pana la promovarea imobilului:

1. Pretul pietei este dictat de cerere si oferta. Piata imobiliara este tranzitata de veri si ierni economice. Adapteaza-ti cerintele in functie de acesti factori. Decat sa astepti luni de zile pretul visat, mai bine inchiriaza la oferta momentului si astfel vei scuti timp pretios. Mai devreme sau mai tarziu, tot pretul pietei il vei obtine.

2. Pentru ca traim in 2020 si vremurile sunt total diferite fata de acum 20 de ani, evita mobilierul bunicii si decoratiuni tip „rapirea din seray”. Nu aglomera camerele cu piese de mobilier inutile. Evita culorile inchise si orice are legatura cu franjuri si ciucurei, mai mult sau mai putin colorati.

3. Incearca sa oferi spre inchiriere un imobil care este ieftin de intretinut. Intotdeauna un potential chirias este interesat de o „chirie” ale carei facturi la utilitati sunt cat mai mici. Termoizoleaza cladirea, monteaza o centrala termica eficienta si verifica daca tamplaria geamurilor si usilor se inchide corespunzator.

4. Igenizeaza imobilul de fiecare data cand il scoti spre inchiriere. Prezenta mucegaiului sau a mirosurilor neplacute, in general descurajeaza clientii. Repara tot ceea ce este stricat si ofera o curatenie impecabila.

5. Creeaza cat mai multe spatii de depozitare. Chiriasii evita in general imobilele unde nu au spatiu de depozitare suficient.

6. Califica-ti viitorii clienti. De multe ori, chiar daca obtii un pret mai mic decat ti-ai dorit, vei castiga printr-un parteneriat pe termen lung.

Capacitatea de adaptare la piata imobiliara este unul dintre cele mai importante aspecte care iti  garanteaza succesul. Daca ai o casa de inchiriat, un apartament de inchiriat, o garsoniera de inchiriat un spatiu comercial de inchiriat, un spatiu de birouri de inchiriat, tine cont de  puterea de cumparare care este in piata la momentul respectiv. Alege sa numeri banii, nu sa visezi la ei !

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

img

Radu Popa

Articole similare

Dezvoltatorul imobiliar a intârziat livrarea locuinței

Dezvoltatorul imobiliar a intârziat livrarea locuinței tale? Nu știi ce ai de...

Continuați lectură
Radu Popa
de Radu Popa

Garanția de bună execuție a construcției

Garanția de bună execuție a constructiei in cazul imobilelor noi este obligatorie. Dar ce faci...

Continuați lectură
Radu Popa
de Radu Popa

Cum să vinzi un imobil rapid !

Cum să vinzi un imobil rapid și la cel mai bun preț din piață! Salut și bine te-am...

Continuați lectură
Radu Popa
de Radu Popa