Compare Listings

Brasov, str. Verii, nr. 1

  • Proprietăți enumerate: 101
  • Agenţi: 3

CONTACT

  • Despre Noi
  • Proprietati
  • AGENTI
  • Vezi pe harta

STARTIMOB® este o companie care a luat naștere în orașul Brașov, cu capital integral românesc, și care a devenit foarte repede lider de piață atât în orașul de la poalele Tâmpei cât și la nivel național. După aproape trei decenii de experiență am reușit să învățăm din greșeli și să trecem prin toate situațiile, astfel încât acum, să vă oferim cele mai bune servicii din industrie.

Modul în care ne conducem afacerea se bazează pe reputație și recomandare. Pentru noi un client mulțumit este mult mai important decât o tranzacție. În acest sens ne dăm silința să servim interesele clienților noștrii pentru ca aceștia să fie mulțumiți și să ne recomande de câte ori au ocazia!

Serviciile pe care le oferim în cadrul companiei STARTIMOB®, se bazează pe o experiență îndelungată și mii de tranzacții încheiate cu succes într-o piață dinamică, și oarecum atipică, precum este cea din România.

Misiunea noastră este ca în fiecare zi să ne protejăm clienții de riscurile ce pot interveni în trazacțiile imobiliare!

Dorim să ne informăm clienții ce s-a vândut recent și ceea ce este acum la vânzare, pentru a-i ajuta să ia o hotărâre corectă și în interesul lor. Odată luată decizia de vânzare îi vom ajuta cu elaborarea planului de marketing, implementarea sa, calificarea potențialilor clienți cumpărători, negocierea în interesul acestora, precum și vânzarea imobilului în cel mai scurt timp posibil, la cel mai bun preț din piață și în cele mai bune condiții de tranzacționare!

Vă stăm la dispozitie cu toată gama de segmente imobiliare, vânzări și inchirieri de case, apartamente și birouri, hoteluri și pensiuni, terenuri, precum și vânzări sau inchirieri de spații comerciale, de producție, spatii industriale, hale și depozite. Pentru consultantă, evaluări imobiliare sau oferte personalizate conform cerințelor dumneavoastră nu ezitați sa ne contactați.

 

 

 

 

Proprietati

380Euro7Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 57

Apartament

380Euro7Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 57

Apartament


AURA POPA

Sales Associate la

MARIAN APOSTOL

Sales Associate la

RADU POPA

Broker Owner la