Despre Startimob

Te ajutăm să nu faci greșeli care te pot costa timp prețios și mai ales sume importante de bani atunci când te decizi să-ți vinzi locuința!

Dorim să ne informăm clienții ce s-a vândut recent și ceea ce este acum la vânzare, pentru a-i ajuta să ia o hotărâre corectă și în interesul lor. Odată luată decizia de vânzare îi vom ajuta cu elaborarea planului de marketing, implementarea sa, calificarea potențialilor clienți cumpărători, negocierea în interesul acestora, precum și vânzarea imobilului în cel mai scurt timp posibil, la cel mai bun preț din piață și în cele mai bune condiții de tranzacționare!

STARTIMOB® este o companie care a luat naștere în orașul Brașov, cu capital integral românesc, care a devenit foarte repede lider de piață în orașul de la poalele Tâmpei și care isi propune extinderea la nivel național. În cei aproape 30 de ani de experiență practică neîntreruptă, am reușit să învățăm din greșeli și să trecem prin toate situațiile, astfel încât acum, să vă oferim cele mai bune servicii din industrie.

Suntem specializați pe reprezentarea clientului vânzător și ne mândrim cu un standard ridicat de practică profesională, rata de tranzacționare fiind de peste 97 %.

Modul în care ne conducem afacerea se bazează pe reputație și recomandare. Pentru noi un client mulțumit este mult mai important decât o tranzacție. În acest sens ne dăm silința să servim interesele clienților noștrii pentru ca aceștia să fie mulțumiți și să ne recomande de câte ori au ocazia!

Serviciile pe care le oferim în cadrul companiei STARTIMOB®, se bazează pe o experiență îndelungată și mii de tranzacții încheiate cu succes într-o piață dinamică, și oarecum atipică, precum este cea din România.

Vă stăm la dispozitie cu toată gama de segmente imobiliare, vânzări și inchirieri de case, apartamente și birouri, hoteluri și pensiuni, terenuri, precum și vânzări sau inchirieri de spații comerciale, de producție, spatii industriale, hale și depozite. Pentru consultantă, evaluări imobiliare sau oferte personalizate conform cerințelor dumneavoastră nu ezitați sa ne contactați.

Compare listings

Compare