Partenerul potrivit pentru un startup în imobiliare!

Franciza de imobiliare STARTIMOB te ajută să beneficiezi de toată experința noastră din cei aproape 30 de ani de practică neîntreruptă în domeniul consultanței imobiliare.

Îți punem la dispoziție toate sistemele și procedurile de lucru în așa fel încât să pășești cu dreptul din prima zi.

Completează formularul de aplicare

Beneficiile unui antreprenor STARTIMOB®

STARTIMOB® este o franciză imobiliară care iți explică în detaliu cum să conduci propriul birou și îți pune la dispoziție
toate sistemele și procedurile de lucru necesare succesului afacerii tale

Portal Imobiliar

STARTIMOB® România este portalul imobiliar de promovare a proprietăților pus la dispoziție tuturor asociații brandului nostru pentru vizibilitate maximă.

Academia Agentului

Academia Agentului STARTIMOB® este platforma de școlarizare pusă la dispoziție pentru Consultanții Imobiliari în așa fel încât să devină cei mai buni din piață.

Academia Brokerului

Academia Brokerului STARTIMOB® este platforma de școlarizare pusă la dispoziția Proprietarilor de Birouri pentru a demara și gestiona afacerea eficient din prima zi.

Atelierul de Branding

Atelierul de Branding este platforma dedicată tuturor membrilor, Agenți și Brokeri, care vine în întâmpinarea acestora cu materiale de marketing utile în munca lor zilnică.

CRM STARTIMOB®

CRM STARTIMOB® este platforma de management al relației cu clienții utilizată pentru eficianță și câștig maxim. Eficiență și automatizare la un clik distanță.

Te invităm să ne cunoști

Descarcă materialul informativ și fă cunoștintă cu afacerea

Te invităm să ne cunoști

Descarcă materialul informativ și fă cunoștintă cu afacerea

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În spatele francizei  STARTIMOB® stă o experiență practică de aproape 30 de ani în vănzările imobiliare. Știai că mai mult de jumătate din firmele noi înființate din România închid în primul an, iar cealaltă jumătate rămân inactive, neînregistrând profit? Îți punem la dispoziție toate sistemele și procedurile de lucru în așa fel încât să pășești cu dreptul din prima zi.

Îți punem la dispoziție un program educațional complex și complet format din materiale educative atât pentru tine cât și pentru agenții tăi.

Te asistăm pe toată durata de deschidere a afacerii tale și vei beneficia de toate cunoștințele noastre de marketing pentru o lansare de succes.

STARTIMOB® percepe o taxă de franciză in valoare de 3.000 Euro, (sumă care nu este purtătoare de T.V.A.). Investitorii care doresc să ne devină parteneri trebuie să demonstreze compatibilitate cu viziunea, misiunea și valorile noastre, precum și deținerea fondurilor necesare deschiderii și operării propriului birou.

Costul este influențat de suprafața, amenajarea, dotările, poziționarea biroului și chiria aferentă. Valoarea investițională variază între 30.000- 35.000 Euro.

Redevența se discută într-o sesiune privată

Redevența se discută într-o sesiune privată

Suprafața minimă necesară pentru a deschide este de 100 m.p.

Nu este necesară, sistemul pe care îl oferă STARTIMOB® este complet, de la proceduri de lucru, platforme educaționale și suport, marketing, până la materiale juridice. Totuși, experiența antreprenorială anterioară reprezintă un avantaj și te poate ajuta să te organizezi mult mai bine. Indiferent că ai experiență sau nu, vei beneficia de toate cursurile de formare și suportul nostru atât la deschidere cât și pe tot parcursul contractului de colaborare.

Contractul se semnează pe o perioadă de 5 ani cu posibilitatea de prelungire.

Domeniul vânzărilor imobiliare este o afacere full-time care necesită toată atenția și implicarea ta pentru a te asigura de o creștere sănătoasă și de durată. Dacă nu ai timp poți delega un administrator în locul tău.

Se acordă franciză investitorilor care vor să deschidă un birou STARTIMOB® în orașele medii și mari ale țării.

Certificări