Viziunea noastră:

Dorim să creăm un standard în serviciile de consultanță imobiliară din România și să ne ajutăm clienții să ia decizii responsabile și documentate!

Misiunea noastră:

Misiunea noastră este ca în fiecare zi să ne protejăm clienții de riscurile ce pot interveni în trazacțiile imobiliare!

Valorile noastre:

Seriozitate

Seriozitatea de care am dat dovadă în toți acești ani de când activăm în domeniu ne-a ajutat să creștem și să ne dezvoltăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece.

Competență

Competența ne-a ajutat sa ne diferențiem în această industrie nereglementată în țara noastră și oarecum atipică altor piețe imobiliare din Europa.

Respect

Respectul față de clienții noștrii și fată de domeniul în care activăm ne-a făcut să fim respectați la rândul nostru. Așa cum fiecare om se respectă pe el însuși la fel trebuie să respecte alți oameni.

Inițiativă

Inițiativa de care dăm dovadă tot timpul ne diferențiază de competiție. Am înteles ca proactivitatea este cheia succesului în acest domeniu de activitate.

Educare continuă

Educarea continuă este unul dintre pilonii importanți ai creșterii noastre de peste ani. Promovăm în cadrul STARTIMOB® educarea continuă.

Standard menținut

Standardul menținut ne situează în topul companiilor de consultanță imobiliară care activează în această industrie. Un Consultant Imobiliar STARTIMOB® întotdeauna va respecta un standard de lucru ridicat.

Compare listings

Compare