Doresc să fiu reprezentat pentru vânzarea imobilului

Un consultant STARTIMOB® vă va contacta.

  * Câmp obligatoriu
  GDPR
  Sunt de acord ca STARTIMOB® să stocheze și să proceseze datele mele personale conform Termenilor și Condițiilor acestui website, pe care le-am citit și le-am înțeles.

  Reprezentarea vânzătorului

  În cei aproape 30 de ani de experiență practică acumulată în această industrie, am reușit să învățăm din greșeli și să trecem prin toate situațiile, astfel încât acum, să vă oferim cele mai bune servicii.

  Dorești să vinzi la cel mai bun preț din piață, în cele mai bune condiții de tranzacționare și în cel mai scurt timp posibil?

  Suntem specializați pe reprezentarea clientului vânzător și ne mândrim cu un standard ridicat de practică profesională, rata de tranzacționare fiind de peste 97%.

  Modul în care ne conducem afacerea se bazează pe reputație și recomandare. Pentru noi un client mulțumit este mult mai important decât o tranzacție. În acest sens ne dăm silința să servim interesele clienților noștrii pentru ca aceștia să fie mulțumiți și să ne recomande de câte ori au ocazia!

  De ce să apelați la serviciile de
  Reprezentare a vânzătorului?

  În momentul de față, ofertarea unui imobil pe piață este mult mai dificilă decăt acum 10 ani. Costurile de promovare au devenit din ce în ce mai scumpe si necesită mult mai mult consum de timp, energie și bani.

  Implementarea unui plan de marketing întocmit corect și complet este cheia succesului.

  Cine mai crede că promovarea pe piață a unui imobil este ieftin și eficient în același timp, înseamnă că nu a făcut acest lucru niciodată!

  Calificarea atentă a potențialilor cumpărători

  Evitarea "pelerinajului turistic". Nu toți potențialii cumpărători au bugetul necesar și/sau li se potrivesc un anumit imobil

  Monitorizarea planului de marketing

  Poziționarea corectă a prețului în piață garantează succesul unei tranzacții imobiliare

  Asset-4.png

  Consiliere
  specializată

  Evitarea neplăcerilor cauzate de lipsa unor documente neîntocmite în timp util, care pot cauza pierderea unei tranzacții

  Siguranța
  tranzacției

  Asumarea răspunderii contractuale, garantarea unui mod de lucru transparent și a unui parteneriat pe termen lung.

  Servicii De Reprezentare a Vânzătorului

  Aflați ce spun clienții despre noi:

  Dorești Să Iei Legătura Cu Un Consultant STARTIMOB® ?

  Serviciile pe care le oferim clienților noștri în cadrul companiei STARTIMOB, se bazează pe experiența practică neîntreruptă din ultimii 30 de ani de activitate, precum și mii de tranzacții încheiate cu succes într-o piață dinamică, și oarecum atipică, precum este cea din România.