Doresc să fiu reprezentat pentru Închirierea imobilului

Un consultant STARTIMOB® vă va contacta.


* Câmp obligatoriu

GDPR
Sunt de acord ca STARTIMOB® să stocheze și să proceseze datele mele personale conform Termenilor și Condițiilor acestui website, pe care le-am citit și le-am înțeles.


Închirierea Imobilului

Prin calificarea atentă a  potențialilor chiriași se pot evita surprizele care pot apărea pe parcurs. Pentru că în țara noastră simțul proprietății este puternic înrădăcinat, majoritatea chiriilor sunt tranzitorii. Multe persoane caută chirie pentru o perioadă scurtă de timp. Din acest motiv relația cu viitorul chiriaș poate fi o loterie memorabilă !

Califică potențialii chiriași, cere referințe și evită surprizele neplăcute. Dacă nu ai timp sau pur și simplu nu ai cunoștințele necesare, atunci apelează la experiența unui profesionist care face acest lucru zilnic.

De ce să apelați la serviciile de Închiriere?

Deși pare ușor să închiriezi un imobil, în realitate găsirea chiriașului potrivit este mult mai dificil decât pare. Este foarte important cine sunt persoanele care urmează să locuiască, ce istoric au și mai ales dacă își permit plata chiriei și a facturilor de utilități pe perioada contractată. În general lucrăm cu firme consacrate din Brașov și nu numai, care pot furniza referințe și garanta pentru angajații lor. Este important ca viitorii locatari să fie buni platnici, să întrețină spațiul inchiriat cu diligența unui bun proprietar și să rămână pe o perioadă cât mai îndelungată.

Calificarea atentă a potențialilor chiriași

Evitarea "pelerinajului turistic". Nu toți potențialii chiriași au bugetul necesar și/sau li se potrivesc un anumit imobil

Implementarea planului de marketing

Poziționarea corectă a prețului în piață garantează succesul unei inchirieri ulterioare

Asset-4.png

Consiliere
specializată

Evitarea neplăcerilor cauzate de lipsa unui contract de închiriere precum și întocmirea procesului verbal de predare primire.

Siguranța
tranzacției

Asumarea răspunderii contractuale, garantarea unui mod de lucru transparent și a unui parteneriat pe termen lung.

Servicii De Închiriere Imobile

Aflați ce spun clienții despre noi:

Dorești Să Iei Legătura Cu Un Consultant STARTIMOB® ?

Serviciile pe care le oferim clienților noștri în cadrul companiei STARTIMOB®, se bazează pe o experiență practică și neîntreruptă, precum și mii de tranzacții încheiate cu succes într-o piață dinamică, și oarecum atipică, precum este cea din România.