Compare Listings

Cum sa-mi promovez proprietatea corect ?

Cum sa-mi promovez proprietatea corect ?

Cum sa-mi promovez proprietatea corect ? In momentul in care te decizi sa-ti promovezi proprietatea spre vanzare sau inchiriere, trebuie sa-i faci o prezentare adecvata. Una care sa-i scoata in evidenta toate atuurile.

Urmatoarele aspecte te vor ajuta sa intelegi mai bine de ce profesionistii se deosebesc de amatori :

   1.  Fotografiile

Fotografiile trebuiesc facute cu un aparat foto profesional ( Exp. Canon ) Sub nici o forma nu trebuiesc facute cu telefonul mobil. Diferenta de calitate este covarsitoare. Daca fotografii profesionisti de evenimente si/sau jurnalism ar considera potrivit un telefon mobil, atunci nu ar mai transporta atatea kg. de echipament ! Momentan un telefon mobil nu este capabil sa inlocuiasca un obiectiv foto profesional care contine multa sticla si care poate cantari chiar si 1 kg.

  2.  Pregatirea proprietatii

Decongestioneaza spatiul pe care urmeaza sa-l fotografiezi.  Potentialii clienti interesati de achizitie nu sunt interesati de fotografii cu litiera animalului de companie, rufele puse la uscat sau toaleta cu capacul W.C.- ului ridicat.

  3.  Imprejurimile proprietatii si incaperile acesteia

Fotografiaza imprejurimile in asa fel incat sa scoti in evidenta toate aspectele pozitive ale locatiei. Incaperile trebuiesc prezentate intr-un mod cat mai clar posibil. Incearca sa te pui in locul clientului si sa-ti imaginezi ce ai dori sa vezi in asa fel incat sa intelegi despre ce este vorba.

  4. Prezentarea scrisa

Include in prezentare cat mai multe detalii despre proprietate. Detaliile de suprafete trebuie sa fie corecte conform documentelor doveditoare. Daca nu esti sigur asupra acestora mai bine nu le prezinti. Corectitudinea informatiilor prezentate este cruciala !

Cum sa-mi promovez proprietatea corect ?

Acestea sunt doar cateva aspecte importante care te pot ajuta in acest demers. Promoveaza-ti proprietatea ca un profesionist. Fii atent la detalii si expune totul cat mai clar si corect posibil. Realizeaza o prezentare memorabila !

Daca ai o casa de vanzare, un apartament de vanzare, o garsoniera de vanzare sau un teren de vanzare in Brasov, urmeaza pasii de mai sus si iti garantam succesul.

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

img

Radu Popa

Articole similare

Dezvoltatorul imobiliar a intârziat livrarea locuinței

Dezvoltatorul imobiliar a intârziat livrarea locuinței tale? Nu știi ce ai de...

Continuați lectură
Radu Popa
de Radu Popa

Garanția de bună execuție a construcției

Garanția de bună execuție a constructiei in cazul imobilelor noi este obligatorie. Dar ce faci...

Continuați lectură
Radu Popa
de Radu Popa

Cum să vinzi un imobil rapid !

Cum să vinzi un imobil rapid și la cel mai bun preț din piață! Salut și bine te-am...

Continuați lectură
Radu Popa
de Radu Popa