Cum să-mi promovez proprietatea corect ?

Cum să-mi promovez proprietatea corect ?

Cum să-mi promovez proprietatea corect ? În momentul în care te decizi să-ți promovezi proprietatea spre vânzare sau închiriere, trebuie să-i faci o prezentare adecvată. Una care să-i scoată în evidență toate atuurile.

Următoarele aspecte te vor ajută să înțelegi mai bine de ce profesioniștii se deosebesc de amatori :

   1.  Fotografiile

Fotografiile trebuiesc făcute cu un aparat foto profesional ( Exp. Canon ) Sub nici o formă nu trebuiesc făcute cu telefonul mobil. Diferența de calitate este covârșitoare. Dacă fotografii profesionișți de evenimente și/sau jurnalism ar consideră potrivit un telefon mobil, atunci nu ar mai transporta atâtea kg. de echipament ! Momentan un telefon mobil nu este capabil să înlocuiască un obiectiv foto profesional care conține multă sticlă și care poate cântări chiar și 1 kg.

  2.  Pregătirea proprietății

Decongestionează spațiul pe care urmează să-l fotografiezi.  Potențialii clienți interesați de achiziție nu sunt interesați de fotografii cu litieră animalului de companie, rufele puse la uscat sau toaletă cu capacul W.C.- ului ridicat.

  3.  Împrejurimile proprietății și încăperile acesteia

Fotografiază împrejurimile în așa fel încât să scoți în evidență toate aspectele pozitive ale locației. Încăperile trebuiesc prezentate într-un mod cât mai clar posibil. Încearcă să te pui în locul clientului și să-ți imaginezi ce ai dori să vezi în așa fel încât să înțelegi despre ce este vorba.

  4. Prezentarea scrisă

Include în prezentare cât mai multe detalii despre proprietate. Detaliile de suprafețe trebuie să fie corecte conform documentelor doveditoare. Dacă nu eșți sigur asupra acestora mai bine nu le prezinți. Corectitudinea informațiilor prezentate este crucială !

Cum să-mi promovez proprietatea corect ?

Acestea sunt doar câteva aspecte importante care te pot ajută în acest demers. Promovează-ți proprietatea că un profesionist. Fii atent la detalii și expune totul cât mai clar și corect posibil. Realizează o prezentare memorabilă !

Dacă ai o casă de vânzare, un apartament de vânzare, o garsonieră de vânzare sau un teren de vânzare în Brașov, urmează pașii de mai sus și îți garantăm succesul.

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

Compare listings

Compare