Vile de vânzare Brașov – de ce așa si nu apartament?

Vile de vânzare Brașov

Cauți vile de vânzare Brașov? Mai mult ca sigur, planurile tale includ un număr mai mare de membri ai familiei, dar mai ales multe ore de distracție în aer liber. Se spune că ce poți să faci la casă nu poți să faci la bloc și noi chiar așa credem.

Dacă vei alege dintre acele vile de vânzare Brașov, cu siguranță te încântă ideea de grătar, de petrecere în curte, ba chiar și de grădinărit. Activitățile tale de acum înainte se vor desfășura în mare parte în aer liber, dar mai ales în curtea proprie. Ce poate fi mai plăcut decât atunci când ziua ți-o începi în foișorul din grădină sau jucându-te cu animalele dragi. Și pentru că știm că deja ți-am adus idei noi cu privire la achiziția unei locuințe cu curte, iată mai jos avantajele punctate ale unor vile de vânzare Brașov:

  1. Grădină proprie

O casă spre deosebire de un apartament îți oferă acel spațiu exterior pe care îl denumești grădină. Indiferent de numărul de metri pătrați exteriori, acesta îți oferă șansa de a desfășura numeroase activități relaxante în aer liber. Ce poți face? Lucrurile sunt cât se poate de simple și mai mult ca sigur ți le imaginezi deja: grădinărit, grătare, amenajare loc de joacă pentru copii, amplasarea unei piscine, construcția unui foișor. Și totul este în grădina proprie. Nu mai spunem de numărul de copaci de care te poți bucura în fiecare anotimp cald.

  1. Reședință individuală

Renunți la apartament și poate că unul dintre motive este chiar acela că nu îți mai place să fii deranjat de vecinii din apropiere. De această dată nu mai ai pe nimeni nici deasupra, nici dedesubt și nici într-o parte sau alta. Ești într-o reședință individuală, cu curte proprie, de care poți dispune fără teama de a deranja pe nimeni.

  1. Spațiu mai mare

Iată un alt avantaj atunci când vei alege una dintre acele vile de vânzare Brașov disponibile pe site-ul nostru. Beneficiezi de un spațiu mai mare, comparativ cu cel al unui apartament și asta nu poate decât să te bucure. În funcție de numărul de metri pătrați pe care îl ai în vedere, vei beneficia de o bucătărie mai mare, de o baie mai mare și asta pentru că constructorii acestor vile de vânzare Brașov au în vedere proiecte ample.

  1. Locație în afara orașului

Unii dintre noi ne-am săturat de-a dreptul de aglomerația orașelor și de aceea, vrem retragere, cât mai departe de marile aglomerații. De aceea, constructorii de vile de vânzare Brașov iau în calcul construcția lor chiar în zone din afara aglomerației urbane, iar acest lucru nu este decât un mare avantaj. De cele mai multe ori, apartamentele le găsești în oraș și rareori în afară.

  1. Construcții pe diferite tipuri de structuri

Dacă iei în calcul ideea cumpărării unui apartament, aici lucrurile sunt clare: apartamentele se construiesc fie din cărămidă, plăci sau BCA. O casă poate beneficia și de alte tipuri de structuri, așa cum ar fi cele metalice ori cele din lemn. În funcție de ceea ce îți dorești alege ceea ce consideri că se potrivește cu necesitățile tale.

Așadar, o vilă poate fi soluția potrivită pentru tine și pentru cei apropiați ție și asta pentru că beneficiază de curte proprie, de compartimentare mai bună, de finisaje de mai bună calitate. În plus, poți găsi diverse opțiuni atât în oraș, cât și în afară, iar acest lucru nu poate decât să te bucure.

Iată AICI momentul nostru de inspirație – cum arată vila lui Buhnici și mai ales grădina sa.

 

Cu prietenie,

STARTIMOB România

 

VA URMA…

 

Compare listings

Compare