Motive să cumperi casă la munte !

Motive să cumperi casă la munte sunt nenumărate. În primul rând Brașovul este unul dintre cele mai importante centre turistice și economice ale țării. În această zona turismul se desfășoară pe o perioda de 365 de zile pe an. De asemenea, deschiderea aeroportului va impulsiona dezvoltarea mediului de afaceri existent. Multe alte companii noi se vor deschide fiind motivate de avantajele logistice pe care le poate aduce un aeroport.

Toată această dezvoltare economică va atrage după sine, o creștere a sectorului imobiliar.

Iată cele mai importante motive pentru care să investeșți în achiziția unei proprietăți la munte:

        1.    Învestirea banilor

Învestirea resurselor financiare în imobile  a fost dintotdeauna sigură, mai ales dacă este făcută în cunoștință de cauza. Așa cum bucătăria Franceză are trei secrete (untul) la fel și în domeniul investițiilor imobiliare sunt trei secrete care îți vor garanta investiția, precum și revanzarea cel puțîn la prețul de achiziție, cât mai repede posibil și fără stres din partea ta.

Cele trei secrete sunt :

A. Locația

B. Locația

C. Locația

      2.    Generarea de venituri

O proprietate într-o zona turistică și economică în plină dezvoltare este generatoare de venituri. Proprietatea se poate închiria și va produce un venit lunar mult peste dobânda oferită de bănci. De asemenea cheltuielile de întreținere vor fi amortizate luna de luna.

      3.     Propriul confort

Ori de câte ori  decizi să vi în vacanță la munte, vei avea posibilitatea să te cazezi în propria casă, fără costuri suplimentare. În sezon și mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă majoritatea locurilor de cazare sunt ocupate. Dacă nu-ți faci rezervare din timp (chiar și 1 – 2 luni în avans), șansele să găseșți locuri libere sunt mici.

 Motive să cumperi casă la munte sunt nenumărate. Investește-ți banii că un profesionist, sigur și eficient.

Cauți un apartament de vânzare în Brașov sau o casă de vânzare în Brașov ? Verifică portofoliul nostru de imobile !

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

 

 

Compare listings

Compare