Accesează programul Noua Casă în 2020

Accesează programul Nouă Casă în 2020 și beneficiază de garanțiile oferite de guvern.  Programul cunoscut că ” Prima Casă”, acum se va numi “Nouă Casă”. Statul garantează 60 % din creditele ipotecare pentru locuințele noi cu un preț de 140.000 de euro. Iar pentru  locuințele vechi garantează 50 % până la un plafon de 70.000 de euro.

Acest program va avea următoarele condiții pentru aplicarea garanției pentru persoanele fizice:

        1.   Declararea proprietăților deținute pe propria răspundere

La dată solicitării creditului garantat, aplicantul declară pe propria răspundere fie că nu deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia nicio locuinţă, indiferent de modul şi de momentul în care a fost dobândită, fie că deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia cel mult o locuinţă, dobândită prin orice alt mod decât prin Program, în suprafaţă utilă mai mică de 50 mp.

       2.  Cumpărarea unei singure locuințe

Se poate achiziţiona o singură locuinţă, printr-un credit acordat şi garantat în condiţiile programului.

       3.  Cumpărarea prin împrumut bancar

Cumpărarea se poate face doar prin împrumut bancar altfel nu intră sub incidența legii.

 

Accesează programul Nouă Casă în 2020. Informează-te și beneficiază de ajutorul statului în acest demers important cum este cumpărarea propriei locuințe.

Majoritatea băncilor oferă pachete de creditare în condiții mai mult sau mai puțîn avantajoase. Tot ceea ce trebuie să faci este să mergi personal și să discuți condițiile oferite de fiecare banca în parte înainte de a lua o decizie.

Îți recomandăm să faci toate aceste demersuri înainte de a caută o locuința. Majoritatea cumpărătorilor caută locuința, după care merg la banca și realizează că nu se încadrează în cerințele impuse. Însă de cele mai multe ori imobilul se vinde unui cumpărător care dispune de plata ” cash “.

 

Vezi AICI documenul integral.

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

Alătură-te discuției

One thought on “Accesează programul Noua Casă în 2020”

  • Procesul de cumparare al unei locuinte – Startimob

    […] doar bugetul pe care sti ca ti-l poti permite fara sa-ti asumi riscuri inutile. Daca urmeaza sa accesezi un credit fa-ti calculele in asa fel incat sa te asiguri ca il poti platii foarte multi ani de acum in colo. […]

    Reply

Compare listings

Compare