Cum aleg o agentie imobiliara ?

Cum aleg o agentie imobiliara ?

Cum aleg o agentie imobiliara ? Daca-ti pui aceasta intrebare iti voi oferi mai jos cateva puncte de reper cu ajutorul carora sa faci o alegere corecta. Verifica agentia pe care vrei sa o angajezi in asa fel incat sa fie o decizie asumata si mai ales in cunostinta de cauza.

Gandeste-te ca va fi o alegere care te poate umari multi ani dupa ce ai luat aceasta decizie. Asigura-te ca angajezi un profesionist care iti va reprezenta interesele ca si cand ar fi propriile lui interese.

Iata cateva criterii care te pot ajuta in luarea unei astfel de decizii :

   1. Vechime in piata

Alege o companie imobiliara cu vechime in piata, pentru ca testul timpului spune multe despre oamenii din spatele numelui. Multi neprofesionisti au picat testul crizei din 2008 iar cei mai buni l-au trecut.

   2. Fa verificari

Verifica printre cunostinte daca au tranzactionat cu acea agentie, daca sunt multumiti si mai ales daca au auzit de ea. Agentiile cu vechime in piata si mai ales care au dat dovada de seriozitate si dedicare fata de clienti, sunt cele mai cunoscute.

3.  Biroul in care isi desfasoara activitatea

Orice agent economic serios care se ocupa cu consultanta imobiliara, are un sediu. Daca nu are un sediu si lucreaza  la masa din bucatarie, trebuie sa-ti ridice semne serioase de intrebare. De asemenea fii atent la cei care solicita intalniri pe la colturi de strada, cafenele, etc.

   4.  Activitatea in mediul online

O agentie imobiliara de succes are un site de prezentare si mai ales este foarte activa in mediul online. Daca agentia pe care o verifici nu-si permite un site propriu este un semn de alarma. Daca are proprietati neactulizate de luni de zile, este un alt semn de alarma.

Acestea sunt cateva raspunsuri la intrebarea, cum aleg o agentie imobiliara ? Informeaza-te si ia decizii in cunostinta de cauza.

Daca ai o casa de vanzare, un apartament de vanzare, un teren de vanzare, un spatiu comercial de vanzare, un spatiu de birouri de inchiriat sau o garsoniera de vanzare, atunci ne poti contacta cu incredere.

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

Compare listings

Compare