Sunt vânzările imobiliare afectate de coronavirus ?

Sunt vânzările imobiliare afectate de coronavirus ?

În această perioadă, majoritatea oamenilor se întreabă dacă sunt vânzările imobiliare afectate de coronavirus. Deși criza pare asemănătoare cu cea din 2008, este total diferită. Vânzările în imobiliare au depășit criză din 2008 și la fel se va întâmplă acuma. Diferența este că de dată această nu vor fi la fel de afectate. Actuală criză indusă artificial de interese oculte la nivel planetar, nu va fi de durata. Cererea de imobile există în continuare și este destul de mare !

Iată câteva specificații care te vor ajută să înțelegi mai bine piață imobiliară în această perioada :

  1. Cine dictează prețurile din piață ?

Prețurile sunt dictate de cerere și oferta. Atâta timp cât cererea este mai mare decât oferta piață nu va stagna. Dacă intervine o criză în ecuație, prețurile pot stagna sau se pot corectă după caz. Fiecare tip de criză are specificul ei.

  2. Vor scădea prețurile ?

Proprietățile interesante că locație, suprafață, structura și finisaje își vor păstra prețul. Cele mai puțîn interesante ale căror prețuri au crescut artificial odată cu valul, este posibil să suporte o oarecare stagnare sau ajustare.

 3. Ce anume ajută la vânzarea unei proprietăți ?

Cel mai important aspect care ajută la vânzarea unei proprietăți rapid și la cel mai bun preț din piață este locația.

 4. Mituri imobiliare 

Unul dintre miturile imobiliare care circulă printre neavizați este că după o criză prețurile vor scădea. Așa cum am specificat anterior este posibilă o eventulă corecție la proprietățile mai puțîn interesante. Din experiență crizei trecute din 2008, în momentul în care proprietarii văd că nu-și obțin prețul cerut/dorit, decid să retragă imobilele de la vânzare și să mai aștepte !

Sunt vânzările imobiliare afectate de coronavirus? Rămâne de văzut !

Între timp dacă ai un apartament de închiriat, o garsonieră de închiriat sau o casă de închiriat, atunci ne poți contacta cu încredere.

 Până dată viitoare ferește-te de COVID – 19

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

 

Compare listings

Compare