Compare Listings

Reprezentarea unei singure parti in tranzactia imobiliara

Reprezentarea unei singure parti in tranzactia imobiliara

Reprezentarea unei singure parti in tranzactia imobiliara este un serviciu de calitate oferit de profesionisti. Este imposibil ca un agent imobiliar sa reprezinte ambele parti implicate intr-o tranzactie, pentru ca este conflict de interese. Intotdeauna isi va reprezenta propriul interes sau in cel mai fericit caz va fi partinitor cu una dintre partile implicate. Alege un serviciu de calitate asigurandu-te ca platesti ca sa-ti fie reprezentate interesele, nu doar pentru „a se deschide o usa” !

Exemplu : imagineaza-ti ca ai o speta in instanta, esti  parat si in loc sa-ti angajezi un reprezentant legal propriu sa-ti reprezinte interesele, decizi sa angajezi reprezentantul partii reclamante.

Daca iti suna ca o ineptie, asa si este ! De ce ai face ceva asemanator in cazul unei tranzactii imobiliare ?!

Iata cativa pasi cu ceea ce presupune acest serviciu :

      1.  Angajarea unui agent imobiliar profesionist pe care il delegi sa-ti reprezinte interesele. Un agent onest si dedicat clientilor.

     2.  Angajarea unui  profesionist care este membru APAIR si a adoptat un cod etic fata de clientii lui. Profesionistii in domeniu investesc  in educatia lor si participa la multe cursuri de formare profesionala atat pe plan local cat si international.

    3.  Reprezentarea unei singure parti in tranzactia imobiliara presupune reprezentarea intereselor clientului ca si cand ar fi propriile interese.

    4.  Investirea de timp si resurse financiare proprii pe care agentul le aloca printr-un plan de marketing personalizat. O strategie menita sa ajute clientul sa vanda proprietatea la cel mai bun pret din piata, cat mai repede posibil si fara deranj din partea lui.

    5.  Negocierile sunt purtate strict in interesul clientului, ca si cand sunt propriile interese. Un profesionist pastreaza confidentialitatea informatiilor care pot aduce prejudicii grave intereselor clientului.

Suntem echipa STARTIMOB si te asteptam data viitoare cu alte subiecte interesante din lumea imobiliara.

VA URMA…

    

img

Popa Radu

Related posts

Pregatirea proprietatii inainte de vanzare este esentiala

Pregatirea proprietatii inainte de vanzare este esentiala pentru atragerea cat mai multor...

Continuați lectură
de Popa Radu

Sunt vanzarile imobiliare afectate de coronavirus ?

In aceasta perioada majoritatea oamenilor se intreaba daca sunt vanzarile imobiliare afectate de...

Continuați lectură
de Popa Radu

Realitatile meseriei de agent imobiliar

Iti prezint realitatile meseriei de agent imobiliar asa cum nu ti le-a mai prezentat nimeni pana...

Continuați lectură
de Popa Radu