Pregătirea proprietății înainte de vânzare este esențială

Pregătirea proprietății înainte de vânzare este esențială

 

Pregătirea proprietății înainte de vânzare este esențială pentru atragerea cât mai multor potențiali clienți interesați. Majoritatea proprietarilor nu înțeleg importantă igienizării locuinței și execuția reparațiilor necesare. Atenția la aceste detalii face diferența.

Iată câteva aspecte importante în această situație care te pot ajută să vinzi cât mai repede și la cel mai bun preț din piață :

   1. Igienizarea locuinței

Igienizarea și zugrăvitul dacă sunt aplicate schimbă total imaginea proprietății, de asemenea îndepărtează mirosurile neplăcute rezultate în urmă gătitului și/sau fumatului. Poți îndepărta lucrurile și obiectele pe care nu le mai folosești.

  2. Reparația instalațiilor

Asigura-te că repari toate instalațiile electrice sau de încălzire/sanitare în așa fel încât totul să fie funcțional. Verifică dacă centrală termică este în condiții bune și mai ales cu toate reviziile la zi. 

  3. Tâmplăria de la uși și ferestre

Un alt aspect care trebuie verificat este că tâmplăria ușilor și ferestrelor să fie funcțională. În caz contrar trebuie reparată sau reglată după caz. Orice potențial client cumpărător va verifică starea acestora de funcționare.

  4. Mobilierul

În cazul în care nu se locuiește, dacă mobilierul este vechi și în stare avansată de degradare este bine  să-l îndepărtezi și să lași în locul lui spațiul gol. În general mobilierul vechi miroase și pune proprietatea într-o lumina defavorabilă.

5. Actele proprietății

Este bine să te asiguri că ai toate actele proprietății puse în ordine. Ocupă-te de acest aspect din timp. În cazul în care vei avea un potențial client cumpărător interesat de achiziție, iar tu nu ai actele pregătite de tranzacționare, sunt șanse mari să pierzi clientul, sau în cel mai fericit caz poate face obiectul unei negocieri în defavoarea ta.

Pregătirea proprietății înainte de vânzare este esențială !

Intiferent că ai un apartament de vânzare, o garsonieră de vânzare, o casă de vânzare sau un duplex de vânzare pregătirea lor este importantă și te va ajută să vinzi mai repede și la un preț mult mai bun.

 Până dată viitoare ferește-te de COVID – 19

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

Compare listings

Compare