Compare Listings

Pregatirea proprietatii inainte de vanzare este esentiala

Pregatirea proprietatii inainte de vanzare este esentiala

Pregatirea proprietatii inainte de vanzare este esentiala pentru atragerea cat mai multor potentiali clienti interesati. Majoritatea proprietarilor nu inteleg importanta igienizarii locuintei si executia reparatiilor necesare. Atentia la aceste detalii face diferenta.

Iata cateva aspecte importante in aceasta situatie care te pot ajuta sa vinzi cat mai repede si la cel mai bun pret din piata :

   1. Igienizarea locuintei

Igienizarea si zugravitul daca sunt aplicate schimba total imaginea proprietatii, de asemenea indeparteaza mirosurile neplacute rezultate in urma gatitului si/sau fumatului. Poti indeparta lucrurile si obiectele pe care nu le mai folosesti.

  2. Reparatia instalatiilor

Asigura-te ca repari toate instalatiile electrice sau de incalzire/sanitare in asa fel incat totul sa fie functional. Verifica daca centrala termica este in conditii bune si mai ales cu toate reviziile la zi. 

  3. Tamplaria de la usi si ferestre

Un alt aspect care trebuie verificat este ca tamplaria usilor si ferestrelor sa fie functionala. In caz contrar trebuie reparata sau reglata dupa caz. Orice potential client cumparator va verifica starea acestora de functionare.

  4. Mobilierul

In cazul in care nu se locuieste, daca mobilierul este vechi si in stare avansata de degradare este bine  sa-l indepartezi si sa lasi in locul lui spatiul gol. In general mobilierul vechi miroase si pune proprietatea intr-o lumina defavorabila.

5. Actele proprietatii

Este bine sa te asiguri ca ai toate actele proprietatii puse in ordine. Ocupa-te de acest aspect din timp. In cazul in care vei avea un potential client cumparator interesat de achizitie, iar tu nu ai actele pregatite de tranzactionare, sunt sanse mari sa pierzi clientul, sau in cel mai fericit caz poate face obiectul unei negocieri in defavoarea ta.

Pregatirea proprietatii inainte de vanzare este esentiala ! 

Suntem agentia imobiliara STARTIMOB si pana data viitoare fereste-te de COVID – 19

VA URMA…

img

Popa Radu

Related posts

Cum poti avea succes ca agent imobiliar ?

Cum poti avea succes ca agent imobiliar ? Daca iti pui aceasta intrebare, atunci te indrepti in...

Continuați lectură
de Popa Radu

Teoria celor șase grade de separare

Teoria celor șase grade de separare se tot discută de la inceputul secolului trecut. Este un...

Continuați lectură
de Popa Radu

Califica potentialii chiriasi si evita surprizele

Califica potentialii chiriasi si evita surprizele care pot aparea pe parcurs. Pentru ca in tara ...

Continuați lectură
de Popa Radu