Ferește-te de hoți când îți vinzi locuința!

Ferește-te de hoți când îți vinzi locuința!

Ferește-te de hoți când îți vinzi locuința. Angajează un agent imobiliar profesionist care să califice toți potențialii clienți interesați. În felul acesta vei șți cine îți intră în casă !

Proprietarii își asumă riscuri atunci când își postează locuința public. Pot ajunge să organizeze vizionari cu potențiali hoți fără știrea lor. Au fost nenumărate cazuri când hoții de locuințe s-au dat drept potențiali clienți. Au intrat în casă că să vadă cum pot revenii ulterior, la ce interval orar și mai ales ce bunuri de valoare pot sustrage.

Iată doar câteva aspecte prin care un agent imobiliar profesionist angajat să reprezinte proprietarul în tranzacția imobiliară te poate ajută :

     1. Calificarea clienților telefonic

Toți potențialii clienți interesați de achiziție vor fi calificați telefonic în prima instanța. Mulți clienți nici măcar nu au resursele financiare necesare. Alții se bazează pe banii băncilor fără să fie eligibili.

    2. Calificarea clienților la sediul agenției

Prin acest tip de calificare agentul se asigura că știe cu cine va merge la locație din timp. În felul acesta nu va fi surprins de o întâlnire la față locului cu o persoană rău intenționată.

   3. Fișa de vizionare

Fișa de vizionare este un document în care se vor notă toate datele persoanei/persoanelor care urmează să vizioneze proprietatea.

Se vor notă datele din cartea de identitate, dată vizionării, precum și semnătură persoanei/persoanelor interesate de achiziția imobilului. În felul acesta în caz de evenimente neplăcute, proprietarul va șți exact cine i-a călcat pragul casei.

Nu te lasă orbit de mirajul unui  ” client ” pe care îl vei vedea pentru prima dată în propria casă și care nu șți ce intenții are.

 

Ferește-te de hoți când îți vinzi locuința și angajează o agenție imobiliară să-ți repezinte interesele. Indiferent că ai un apartament de vânzare, o casă de vânzare, o garsonieră de vânzare, un spațiu comercial de vânzare, un spațiu de birouri de vânzare sau închiriere, ne putem ocupă de tranzacționarea lor cu diligență unui bun proprietar.

 

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

 

Compare listings

Compare