Ești pregătit să devii antreprenor?!

Ești pregătit să devii antreprenor?!

Ești pregătit să devii antreprenor ?!

Voi încerca să-ți răspund la această întrebare foarte direct și la obiect. Mulți consideră că antreprenoriatul este un lucru ușor și care nu necesită prea multă muncă !

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în serios :

   1.  Performanță

Succesul tău că antreprenor este direct proporțional cu nivelul tău de performanță. Dacă nimic din ceea ce faci în viață nu are legătură cu performanță, nu este pentru ține. Dacă eșți genul de om căruia cineva trebuie să-i spună tot timpul ce are de făcut, nici măcar nu încerca.

  2.  Riscuri

Dacă nu rișți nimic nu pierzi nimic, dar nici nu câștigi nimic !

  3.  Capitalul financiar

De afaceri te apuci atunci când îți permiți un trăi decent însă nu eșți mulțumit doar cu atât, consideri că ești capabil și îți dorești mai mult. Dacă nu-ți permiți nici măcar propriul trăi, trebuie să te angajezi !

  4.  Educația

Educația proprie este un factor decisiv pentru viitorul tău că antreprenor. Societatea este în continuă schimbare, la fel și mediul de afaceri din lume. Felul în care se făceau afacerile în România acum 30 de ani, este total diferit de vremurile pe care le trăim astăzi.

  5.  Calitatea oferită

Indiferent că vinzi produse sau servicii, calitatea oferită este cea care dictează reușită. În ziua de astăzi consumatorul este informat și în unele cazuri educat. Dacă eșți capabil să livrezi calitate indiferent de natură afacerii, atunci reușită este garantată.

  6.  Efortul depus

Ești pregătit să devii antreprenor ?! Dacă da, atunci fii pregătit să muncești de 10 ori mai mult decât un angajat. Dacă angajații au program de lucru de la 8 la 17, antreprenorii îl au de la 17 la 8 !

 

Până dată viitoare fii atent și ferește-te de SARS – COV – 2

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

Compare listings

Compare