Realitatile meseriei de agent imobiliar

Realitatile meseriei de agent imobiliar

Iti prezint realitatile meseriei de agent imobiliar asa cum nu ti le-a mai prezentat nimeni pana acum. Ceea ce crezi sau ai auzit despre acest domeniu nu are nicio legatura cu realitatea !

    1.  Este un domeniu greu

Vanzarile in imobiliare sunt un domeniu greu, foarte greu, si nu sunt pentru toata lumea. Gandeste-te cel putin o data inainte sa te apuci ; 80% dintre cei care incearca, renunta in primele 6 luni si devin o statistica, atata tot.

    2.  Se adreseaza antreprenorilor

In vanzarile imobiliare nu se lucreaza pe salariu, esti platit la succes si remunerat strict in functie de performantele tale. Daca esti obisnuit sa hibernezi la caldurica pe salariu, indiferent de performantele tale, nu este pentru tine !

  3.   Mitul veniturilor mari intr-un timp scurt

Banii nu se fac rapid, cu un program de lucru relaxat si la alegere. Nu este un domeniu part-time chiar daca programul este flexibil. O mare parte din ceea ce incasezi se duce pe cheltuielile de intretinere a afacerii.

  4.    Vanzari directe

Daca nu te simti confortabil cu ipostaza de a vinde, nici macar nu incerca. Daca te gandesti sa te apuci de imobiliare pentu ca iti plac casele, nu te apuca. Oricat de contraintuitiv suna, nu vei vinde case. Vei vinde un serviciu, care trebuie sa fie de calitate !

5.    Este o afacere 

Prima data trebuie sa investesti in afacere dupa care daca esti bun in ceea ce faci, vei avea profit. Nu astepta sa ai profit dupa prima luna de activitate. Nu intra in afacere daca nu ai resurse financiare care sa-ti asigure traiul pe minim 3 luni, plus cheltuielile curente de intretinere a business-ului.

Acestea sunt o mica parte din realitatile meseriei de agent imobiliar.

Te asteptam data viitoare cu alte subiecte din lumea imobiliara.

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

Compare listings

Compare