Urban Plaza Brașov – de ce să alegi aici o locuință?

Urban Plaza Brașov reprezintă unul dintre cele mai mari ansambluri imobiliare din orașul Brașov. Se află așezat în orașul de la poalele Tâmpei, oferă o priveliște minunată, dar mai ales beneficiază de cel mai bun confort.

Urban Plaza Brașov, în top dezvoltatori imobiliari

Urban Plaza Brașov este un lider în piața imobiliară a județului Brașov. Se diferențiază de competiție prin confort, calitate, dar mai ales printr-o bună poziționare a imobilelor. Este bine de remarcat că acest ansamblu de locuințe este cel mai înalt din oraș, astfel că cei ce se poziționează la ultimele etaje beneficiază de o priveliște de neuitat. 

Ținând cont de toate propunerile făcute de dezvoltator, un apartament amplasat în acest loc este soluția perfectă pentru cei ce au un stil de viață activ, ce vor să se răsfețe cu adevărat și să beneficieze de condiții optime de locuit.

De ce aleg cumpărătorii locuințe asemenea Urban Plaza Brașov?

Condițiile de amenajare moderne, spații de locuit bine compartimentate, apropierea de mijloacele de transport în comun, toate acestea sunt importante pentru cei ce aleg locuințe de top.

Dar să le luăm pe rând:

 

  • Condiții moderne de amenajare

 

Fie că vorbim despre Urban Plaza, fie despre alte ansambluri de locuințe, cumpărătorii se îndreaptă spre condiții moderne de amenajare. Au apus demult vremurile în care eram atrași de soluții de amenajare basic, cu un minim de confort. De aceea, ne îndreptăm atenția spre finisaje moderne, spre dimensionare mai bună a spațiului, spre locuințe noi.

 

  • Compartimentare mai bună!

 

Iată un alt aspect demn de luat în considerare. Locuințele vechi înseamnă printre altele și bucătării și băi de mici dimensiuni. De aceea, în  ansambluri precum Urban Plaza Brașov poți găsi o compartimentare mai bună, poți găsi open space-uri, băi și bucătării mai mari. Totul este construit pentru creșterea gradului de confort al celor ce aleg să locuiască aici. Startimob este o agenție imobiliară Brașov ce îți pune la dispoziție apartamente de două sau trei camere, bine compartimentate și cu finisaje moderne.

 

  • Apropierea de mijloacele de transport în comun

 

Aceasta este o condiție mai ales pentru tinerii care aleg să locuiască într-un ansamblu asemănător Urban Plaza Brașov și asta pentru că au nevoie de deplasare spre serviciu. Ne vine sau nu să credem, dar orașul Brașov devine pe zi ce trece mai aglomerat, așa că  trebuie să beneficiezi cât mai ușor de acces spre serviciu. Mijloacele de transport în comun sunt luate în calcul la achiziția unei locuințe.

 

  • Finisaje moderne

 

Nu ne mai plac formele drepte, parchetul de demult, gresia în culori neutre. Vrem să le înlocuim cu finisaje moderne, cu accesorii și piese de mobilier bine așezate, care să ne sporească gradul de confort. De toate aceste aspecte țin cont dezvoltatorii imobiliari la construcția unei locuințe de 5 *****. Pretențiile au crescut și odată cu ele și prețurile.

 

  • Școală, grădinițe și centre comerciale în apropiere

 

Nu ne mai place să pierdem vremea în trafic. De aceea, le vrem pe toate într-un singur loc. Grădinița și școala sunt necesare pentru tinerii aflați la început de drum, cu un copil sau mai mulți sau chiar cu planuri de familie. De asemenea, apropierea de centrele comerciale este un alt „must” pentru cei ce doresc să achiziționeze o locuință. 

Ținând cont de toate cele de mai sus, ansamblurile imobiliare, precum Urban Plaza Brașov au reușit să se adapteze nevoilor pieței. Dacă te afli în căutarea unui apartament de vânzare Brașov, te așteptăm la noi și asta pentru că împreună găsim cele mai bune soluții.

Iată AICI câteva lucruri despre cele mai întâlnite greșeli din designul interior, de care să ții cont la cumpărarea unui apartament.

De asemenea dacă ai unul sau mai multe subiecte preferate pe care ai vrea să le abordăm pe viitor, nu ezita să ne scrii. Vom fi încântați să le aflăm!

 

Cu prietenie,

STARTIMOB România

 

VA URMA…

Compare listings

Compare