Ne protejăm de COVID – 19

Ne protejăm de COVID - 19

Ne protejăm de COVID – 19 în această perioadă de pandemie la nivel mondial prin următoarele măsuri de siguranță :

   1. Tratarea problemei cu seriozitate

În primul rând trebuie să tratăm pandemia actuală cu seriozitate maximă și să înțelegem că la nivel mondial lucrurile au degenerat, nu mai sunt sub control și autoritățile sunt depășite de situație ! Doar printr-un efort comun de conștientizare a situtiei putem depășii criză actuală.

  2. Distanțarea socială

Autoizolarea are o importantă covârșitoare în evitarea contaminării. Trebuie să ieșim din casă strict pentru urgențe de maximă necesitate, altfel nu merită riscul. Procurarea haranei este o urgență, plimbatul recreațional NU este !

  3. Echipamentul de protecție

Trebuie să purtăm echipament de protecție când ieșim și să evităm să ne atingem față, ochii și gură. Masca de protecție și mănușile trebuie să fie indispensabile.

  4. Igienă

Igienă este foarte importantă. Trebuie să ne spălăm pe mâini cât mai des posibil, minim 20 de secunde cu apă și săpun care face spumă abundență. Putem folosi soluții dezinfectante pe baza de alcool. Dezinfectarea suprafețelor cu soluții pe baza de clor, alcool cu o concentrație mai mare de 75%, acid paracetic, etanol, inalbitori, solvent, toate sunt eficiente în eliminarea noului coronavirus.

  5. Acoperiți-va gură și nasul dacă stranutati sau tușiți

Dacă în momentul în care tușim nu ne acoperim gură cu mâinile, putem contamina obiectele sau persoanele cu care venim în contact. Dacă avem infecție respiratorie acută, evităm contactul cu alte persoane și încercăm să tușim într-un șervețel de unică folosință.

Ne protejăm de COVID – 19 în această perioada tratând cu maximă seriozitate actuală situație medicală la nivel global.

 Până dată viitoare ferește-te de noul coronavirus (COVID – 19 )

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

Compare listings

Compare