Compare Listings

Ne protejam de COVID – 19

Ne protejam de COVID – 19

Ne protejam de COVID – 19 in aceasta perioada de pandemie la nivel mondial prin urmatoarele masuri de siguranta :

   1. Tratarea problemei cu seriozitate

In primul rand trebuie sa tratam pandemia actuala cu seriozitate maxima si sa intelegem ca la nivel mondial lucrurile au degenerat, nu mai sunt sub control si autoritatile sunt depasite de situatie ! Doar printr-un efort comun de constientizare a situtiei putem depasii criza actuala.

  2. Distantarea sociala

Autoizolarea are o importanta covarsitoare in evitarea contaminarii. Trebuie sa iesim din casa strict pentru urgente de maxima necesitate, altfel nu merita riscul. Procurarea haranei este o urgenta, plimbatul recreational NU este !

  3. Echipamentul de protectie

Trebuie sa purtam echipament de protectie cand iesim si sa evitam sa ne atingem fata, ochii si gura. Masca de protectie si manusile trebuie sa fie indispensabile.

  4. Igiena

Igiena este foarte importanta. Trebuie sa ne spalam pe maini cat mai des posibil, minim 20 de secunde cu apa si sapun care face spuma abundenta. Putem folosi solutii dezinfectante pe baza de alcool. Dezinfectarea suprafetelor cu solutii pe baza de clor, alcool cu o concentratie mai mare de 75%, acid paracetic, etanol, inalbitori, solvent, toate sunt eficiente in eliminarea noului coronavirus.

  5. Acoperiti-va gura si nasul daca stranutati sau tusiti

Daca in momentul in care tusim nu ne acoperim gura cu mainile, putem contamina obiectele sau persoanele cu care venim in contact. Daca avem infectie respiratorie acuta, evitam contactul cu alte persoane si incercam sa tusim intr-un servetel de unica folosinta.

Ne protejam de COVID – 19 in aceasta perioada tratand cu maxima seriozitate actuala situatie medicala la nivel global.

 Pana data viitoare fereste-te de noul coronavirus (COVID – 19 )

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

img

Radu Popa

Articole similare

Finanțarea pentru microintreprinderi, firme mici și mijlocii

Finanțarea pentru microintreprinderi, firme mici și mijlocii la indemana mediului de afaceri...

Continuați lectură
Radu Popa
de Radu Popa