Imobiliare Brașov: ce să știi la achiziția unei locuințe?

ce să știi la achiziția unei locuințe?

Cauți soluții imobiliare Brașov? Felicitări! Înseamnă că te-ai decis că e timpul să faci o schimbare benefică pentru tine! Nu mai este mult până ce vei trece dincolo de pragul locuinței tale, a casei ce se transformă în cămin pentru tine și pentru ceilalți membri ai familiei tale.

Startimob dorește să îți facă cunoștință cu soluțiile imobiliare Brașov, dar mai ales să te ajute să iei cea mai bună decizie, să fii informat și astfel să găsești un imobil pe care să îl defineșți în cele din urmă că fiind acasă.

Următoarele 7 lucruri de care să ții cont înainte să-ți cumperi o locuință, te vor ajuta să faci alegerea corectă.

Asigură-te că va fi o acțiune în cunoștință de cauză, de care să fii mulțumit toată viață!

  1. Încearcă să te vezi venind în drum spre casă!

Atunci când te hotărăști asupra unei proprietăți, încearcă să te imaginezi locuind acolo. Asigură-te că te va satisface pe tine și familia, chiar și după mulți ani. Acesta este un prim aspect cât se poate de important. Atunci când cauți printre ofertele imobiliare Brașov, ține cont de ceea ce îți spune inima, de ceea ce îți vorbește sufletul și mai apoi cercetează dacă vocea din interior corespunde cu ceea ce vrei și cu nevoile tale!

  1. Fii decis!

Achiziția unei locuințe este un angajament serios, fie că va fi de unul singur sau împreună cu partenerul de viață. Asigura-te că îl poți duce la bun sfârșit, indiferent ce poate interveni pe parcursul vieții.

Decizia de achiziție a unei locuințe este o pentru o viață, de aceea trece cu atenție prin filtrul minții și asumă-ți angajamente pe care să le poți duce mai departe indiferent de context.

  1. Verifică zona și împrejurimile!

Proximitatea față de mijloacele de transport în comun, magazine, supermarket-uri, școli, grădinițe, etc., va fi principalul atuu al proprietății.

Nu ezita să întrebi vecinii despre zonă, despre utilități, despre facilități. În fond, nu te grăbește nimeni să faci selecția dintre acele imobiliare Brașov, așa că ia-ți timp pentru că toate acestea să fie bine analizate.

  1. Tratează achiziția că pe o investiție!

Aceasta trebuie să fie oricând vandabilă cel puțin la prețul de cumpărare. Acest aspect este garantat de locație și vecinătăți.

Investiția în locuință ar putea fi asemenea unei active, așa că fă o investiție bună, alege în funcție de zonă, de creșteri, de randamente.

  1. Verifică viitoarea locuință!

Verifică întotdeauna instalațiile sanitare, de încălzire și cele electrice. În cazul  în care prezintă defecțiuni majore, pot fi o sursă sigură de timp și bani pierduți.

Ofertele imobiliare Brașov sunt numeroase, așa că ia în calcul să le selectezi pe cele mai bune pentru tine. Și poți face asta dacă analizezi totul cu multă atenție.

  1. Ia în considerare costurile suplimentare!

Pe lângă creditul acordat de bancă, trebuie să ai un avans din surse proprii, plus costurile notariale. De asemenea, imobilul mai poate necesită unele îmbunătățiri.

Nu ezita să iei în calcul toate costurile suplimentare – sunt necesare adesea pentru a face calculul final!

  1. Documentează-te!

Este important să te documentezi înaintea oricărei decizii de cumpărare. Internetul a devenit  o mare sursă de informare, dar și una puternică de dezinformare. Piața o cunosc cel mai bine profesionișții în domeniu. Angajează un agent imobiliar  să-ți reprezinte interesele, dacă cauți o casă de vânzare, un apartament de vânzare, un teren de vânzare sau poate o garsonieră de vânzare.

Acestea sunt cele 7 lucruri de care să ții cont înainte să-ți cumperi o locuință!

 

Cu prietenie,

STARTIMOB România

 

VA URMA…

Compare listings

Compare