Case de vânzare Cristian – 3 motive pentru o achiziție

Case de vânzare Cristian – iată soluția pentru o locuință situată în județul Brașov. Foarte aproape de centrul orașului, localitatea Cristian oferă numeroase oportunități, dar dincolo de orice altceva oferă liniște și soluții pentru toți cei ce vor să se despartă de marea aglomerație urbană.

Dacă te afli în căutarea unor case de vânzare Cristian, iată mai jos 3 motive pentru care să faci această alegere:

  1. Zonă retrasă, aproape de marile obiective turistice

Localitatea Cristian se află situată la aproximativ 9 kilometri de orașul Brașov, în drum spre Bran. Ca atare, este în afara aglomerației orașului, fiind un loc retras, numai bun pentru o zi în care vrei să te simți bine tu cu tine, dar mai ales în zilele în care ai trecut prin numeroase încercări și dorești să ajungi acasă pentru a-ți încărca și mai mult „bateriile”, așa cum se spune într-o vorbă din bătrâni. În plus, localitatea oferă numeroase puncte de atracție, de altfel ca aproape tot ceea ce se află în interiorul granițelor județului. Acele case de vânzare Cristian sunt fie construcții noi, fie poți să te orientezi spre casele de altădată, bine conservate de locuitori, cu accente săsești.

  1. Preț mai mic

Știm că unii dintre noi ne orientăm și după preț la alegerea locuinței și asta este un lucru cât se poate de firesc, mai ales atunci când vine vorba despre cumpărarea unei locuințe pe termen lung. Trebuie să recunoaștem că prețurile nu sunt deloc mici, astfel că orientarea noastră spre acest criteriu (preț) este justificată. De aceea, dacă vei alege dintre acele case de vânzare Cristian, mai mult ca sigur vei găsi și numeroase oferte convenabile. Prețurile sunt mai mici decât cele aflate în orașul Brașov și asta pentru că te afli în zona limitrofă a orașului. Bineînțeles, un criteriu bun de avut în vedere este modul în  care vei face naveta – vei avea nevoie de o mașină proprie sau de mijloace de transport în comun. Fiind la câțiva kilometri distanță, este și firesc să beneficiezi de un preț mai mic comparativ cu locuințele din orașul Brașov, fără să le mai avem în vedere pe cele situate în centrul acestuia.

  1. Terenuri mai generoase, locuințe mai mari

Iată un alt avantaj pentru care ai putea să te orientezi spre una dintre acele case de vânzare Cristian, disponibile în agenția imobiliară Startimob. Pe de o parte, zona limitrofă a orașului îți oferă una dintre cele mai mari oportunități – aceea a unor construcții amplasate pe un teren mai mare, dar care dispun și de mai mulți metri pătrați. Nu este deloc rău să avem în vedere acest lucru, mai ales că alegerea unei case, comparativ cu blocul înseamnă de multe ori pentru beneficiari curte mai mare, grădină, spațiu verde, dar și o construcție pe măsură. Toate acestea case de vânzare Cristian beneficiază de curți mai generoase, în care să poți organiza mai bine o grădină, dar și de o mai bună compartimentare în interior.

 

În concluzie, localitatea Cristian, situată la numai 9 kilometri distanță de municipiul Brașov, le oferă tuturor posibilitatea de a beneficia de construcții mai generoase, de curți mai mari, de prețuri mai mici, dar mai ales le aduce bucuria de a trăi clipe minunate în zone retrase, departe de aglomerația urbană și mai ales în apropierea unor obiective turistice însemnate. De aceea, alege ceea ce crezi că ți se potrivește și mai mult ca sigur vei găsi locuința visurilor tale.

 

Iată AICI ce obiective turistice se află în apropiere, pe care le poți vizita sau le poți avea în vedere ori de câte ori prietenii vor mai multă distracție.

 

Cu prietenie,

STARTIMOB România

 

VA URMA…

Compare listings

Compare