Beneficiile încălzirii în pardoseală

Beneficiile încălzirii în pardoseală

 

Beneficiile încălzirii în pardoseală !

În ultimii ani tot mai multe persoane au început să înțeleagă beneficiile încălzirii în pardoseală. Acest tip de încălzire se inparte în două categorii: sisteme electrice și sisteme hidraulice. Cel mai avantajos sistem din punct de vedere economic este cel care funcționează cu țevi montate în pardoseală. Prin acestea circulă agent termic  la o temperatura cuprinsă între 35 și maxim 50 grade celsius.

Avantajele încălzirii în pardoseală:

 1. Temperatura constanța

Temperatura este menținută constant în pardoseală și oferă confort termic în zona picioarelor.

 2. Particulele de praf

Spre deosebire de încălzirea clasică cu calorifere, praful nu este circulat în aer. Caloriferele angrenează constant praful din atmosfera prin crearea de curenți de aer circulari în jurul acestora.

 3. Costuri de întreținere

Încălzirea în pardoseală are costuri minime de întreținere dacă se montează corect și se folosesc materiale de calitate. Cel mai bun material din care se confectionaza țeavă este polietilenă reticulata. Se comercializează pe piață sub diferite denumiri și mărci. Cele mai populare mărci care sunt în momentul de față pe piață sunt Rehau, Uponor, Tiemme.

4. Flexibilitatea sistemului

Sistemul se poate monta și în pereți oferind un randament de încălzire maxim. De asemenea poate fi conectat la o centrală termică convențională sau la o pompă de căldură, cea din urmă fiind mult mai economică.

5. Se pot folosii diverse materiale pentru finisajul pardoselilor

Pentru finisajul pardoselilor se pot folosii materiale diverse, precum parchetul, gresia, mochetă.

Toate sunt concepute special pentru încălzirea în pardoseală, în așa fel încât să nu se deterioreze în timp.

Beneficiile încălzirii în pardoseală !

Acestea sunt beneficiile încălzirii în pardoseală. De obicei costul cu un sistem de încălzire în pardoseală este cu 30% mai ridicat decât cel clasic cu calorifere. Investiția se recuperează în timp, dar confortul oferit pe termen lung este de neînlocuit.

Atunci când dorești să achiziționezi un imobil pentru locuit, indiferent că este o casă de vânzare, un apartament de vânzare, o garsonieră de vânzare sau un duplex de vânzare, asigura-te că deține un sistem de încălzire prin pardoseală !

 

Cu prietenie,

STARTIMOB Romania

 

VA URMA…

Compare listings

Compare