Castigi timp si bani.
Te ajutam sa nu faci greseli atunci cand vinzi sau inchiriezi un imobil!

Vrei să devi agent imobiliar?

Suntem în continuă expansiune și în căutare de noi colegi care doresc o carieră în domeniul vânzărilor imobiliare. Alătură-te echipei noastre și obține-ți independența financiară!

Dorești o afacere în imobiliare?

Îți punem la dispoziție un concept unic bazat pe experiența noastră din ultimii 30 de ani în domeniu.
Deschide Franciza STARTIMOB® în orașul tău și devino antreprenor în imobiliare!

Investiții imobilire dubai

De ce să nu investești în Dubai?

De ce să nu investești în Dubai? De ce să nu investești în Dubai este una dintre…
Continuați lectură

Poti Cumpara Apartament in Dubai ?

Cuprins: 1. De ce este recomandat să investim în domeniul imobiliar în perioada…
Continuați lectură
startimob - investitii imobiliare dubai

Cat Costa un Apartament in Dubai ?

Cuprins: 1. De ce sunt o oportunitate investițiile in Emiratele Arabe Unite ? 2. De că luăm…
Continuați lectură

Servicii profesionale de evaluare a proprietății

STARTIMOB® vă trimite un consultant la proprietate pentru o evaluare gratuită.
O discuție nu costă nimic!

Investitii Imobiliare Dubai

Dubai este una dintre cele mai sigure locații la nivel mondial atunci când vine vorba de investițiile imobiliare. Pur și simplu nu ai cum să revinzi în pierdere, asta dacă ai făcut investiția corectă de la bun început!

Află noutățile agenției noastre din piața imobiliară

Startimob – Imobiliare Brasov

Bine ați venit la Startimob, agenția imobiliară cu sediul în Brașov, România. Suntem o companie cu o experiență vastă în piața imobiliară, specializați în vânzarea și închirierea proprietăților din Brașov și din împrejurimi.

Vezi Misiunea, Viziunea și Valorile noastre Aici.

Din momentul în care v-ați hotărât să vindeți sau să închiriați o proprietate în Brașov, suntem aici pentru a vă oferi suportul și cunoștințele noastre. Avem o gamă largă de proprietăți disponibile pentru clienții noștri, de la apartamente tip penthouse, garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case ieftine tradiționale românești și vile luxoase, până la terenuri intravilane pentru dezvoltare imobiliară sau investiții atât în oraș cât și în Poiana Brasov.

Imobiliare Poiana Brasov este una dintre zonele în continuă dezvoltare, care pune la dispoziție atăt terenuri intravilane pentru dezvoltare rezidențială cât și terenuri intravilane pentru dezvoltare turistică cu potențial de câștig atât prin exploatarea de pensiuni și hoteluri la munte cât și la revânzara acestora.

În calitate de agenți imobiliari profesioniști, suntem dispuși să oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client. Înțelegem că tranzacțiile imobiliare pot fi o provocare și de aceea vă oferim întregul nostru suport pentru a face procesul cât mai simplu și mai eficient.

Pe lângă serviciile noastre de bază, oferim și consultanță imobiliară personalizată și evaluări profesionale. Suntem o companie orientată către clienți, iar satisfacția și succesul dvs. reprezintă obiectivele noastre principale.

Oferim serviciul de vânzare proprietăți și cel de închiriere apartamente Brasov, vanzare case Brasov, vanzare terenuri Brașov sau vanzare terenuri Poiana Brasov, oferim gratuit serviciul de evaluare apartamente, evaluare garsoniere, evaluare case și evaluare terenuri.

Ceea ce ne diferențiază de alți consultanți imobiliari din Brașov este abordarea noastră proactivă în găsirea de soluții și oportunități pentru clienții noștri. De aceea, suntem mereu la curent cu cele mai recente tendințe și dezvoltări din piața imobiliară locală și internațională.

Suntem mândri să fim considerați un partener de încredere atât în orașul din inima țării cât și pe plan național, pe piețe precum imobiliare București, imobiliare Constanța, sau imobiliare Cluj, și să avem o relație strânsă cu clienții noștri care ne recomandă de câte ori au ocazia. Fie că sunteți un investitor imobiliar experimentat sau că doriți să vă tranzacționați prima casă, suntem aici pentru a vă ajuta să vă vindeți imobilul, beneficiind de consultanță și suport în fiecare etapă a procesului.

În plus, suntem o agenție imobiliară modernă și inovatoare, care utilizează cele mai noi tehnologii și platforme online pentru a oferi clienților noștri un serviciu mai rapid, mai eficient și mai transparent. Experiența pe care o avem pe nișa de agenții imobiliare Brașov ne ajută să oferim serviciul de evaluare imobiliară, serviciul de vânzare precum și cel de închiriere, în așa fel încât să obțineți cele mai competitive și transparente servicii imobiliare pe piața de imobiliare Brasov.

La Startimob – agentie imobiliara Brasov, nu suntem interesați doar de vânzarea sau închirierea unei proprietăți, ci și de relația de lungă durată cu clienții noștri. De aceea, suntem mereu disponibili să vă oferim consultanță imobiliară, indiferent de stadiul proiectului dumneavoastră imobiliar. Vă putem ajuta cu sugestii și idei pentru renovarea sau modernizarea unei proprietăți, pentru a crește valoarea acesteia și obținerea prețului maxim în piața dată.

De asemenea suntem prezenți și pe piața de imobiliare Dubai cu proprietăți și oportunități de investiție pe toate segmentele, de la simple garsoniere, studiouri, apartamente și până la case și vile în cele mai luxoase cartiere rezidențiale precum Damac Hils, Palm Jumeirah, Sobha, Down Town, Business Bay, Marina, și lista poate continua.

Lucrăm cu cei mai prestigioși dezvoltatori din Emiratele Arabe Unite: Emmar, Sobha, Damac, Select Group, și putem furniza la cerere servicii complete de reprezentare și negociere în așa fel încât să faceți cea mai bună investiție imobiliară și să vă bucurați de profit atât pe perioada de exploatare a investiției cât și la revânzare!

În concluzie, la Startimob – Agentii Imobiliare Brasov, suntem dedicați în a vă oferi servicii imob iliare de cea mai înaltă calitate, personalizate pentru a satisface nevoile și cerințele dumneavoastră specifice. Indiferent de ce căutați, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele imobiliare și să faceți cea mai bună tranzacție posibilă. Indiferent că sunteți în căutare de apartamente de vanzare Brasov, case de vanzare Brasov, apartamente de inchiriat Brasov sau terenuri de vanzare Brasov, contactați-ne astăzi și începeți colaborarea de succes cu Startimob pe segmentul de Imobiliare Brasov.

Compare listings

Compare