Compare Listings

Apartament doua camere mobilat zona Faget

Bulevardul Garii Brasov
375Euro7Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament mobilat si utilat situat in zona Faget, pe Bdul Garii, la distanta de bulevard si ferit de trafic dar cu acces facil la mijloacele de transport in comun.

Apartamentul are structura decomandata, este foarte luminos datorita pozitionarii vestice si a spatiilor vitrate mari, se afla la etajul 5/8 intr-un bloc anvelopat termic care dispune de lift reconditionat, are o suprafata construita de 65 mp si o arie utila de 53,60 mp fiind compus din living (16,5 mp) cu balcon inchis in termopan (3,60 mp), dormitor (12 mp), baie cu aerisire naturala (4,8 mp), hol comun cu bucataria (14,5 mp), debara (2,2 mp) .

Apartamentul a fost amenajat si renovat in 2020 cu mobilier si electrocasnice noi, dispune de utilitati separate, conexiune internet in derulare cu router wireless si cablu TV, TV LCD marca Philips, centrala termica proprie , tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, are bucataria utilata si mobilata iar printre dotari amintim : cuptor electric Arctic, plita pe inductie Electrolux si hota electrica Beko, cuptor cu microunde Myria, combina frigorifica Sharp, masina de spalat automata Whirlpool, etc.

Accesul facil la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului iar proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri( Carrefour, Profi Non Stop, Penny Market, Mega Image, LIDL), scoli, gradinite, cabinete medicale, farmacii, etc., ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 134,2
-Indice de emisii echivalent CO2/ 27,79
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Apartamentul este liber spre inchiriere , detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Pret inchiriere : 375 Euro /luna.

Conditii de inchiriere si Modalitati de plata : Se solicita contract pe termen lung, minim un an garantat, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Adresa: Bulevardul Garii
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Garii
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 375
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 8
  • Etaj: 5
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

900Euro11Euro/luna
900Euro11Euro/luna

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 102

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat doua camere Alphaville

Proprietatea Urmatoare

Studio mansarda luminoasa cu utilitati incluse

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!