Compare Listings

Apartament 3 camere Avantgarden 3 Bartolomeu

Strada Egretei Brasov
85,000Euro1,197Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE TRANZACTIONATA !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situat in Brasov, cartier Avantgarden 3, in zona Bartolomeu, intr-un bloc finalizat in anul 2019 de catre dezvoltatorul imobiliar Maurer.

Apartamentul este confort 1 Decomandat, structura din cadre de beton si caramida , bloc anvelopat termic , apartamentul se afla la etajul 2, intr-un imobil format din 7 nivele ,avand o suprafata utila de 72 mp si o suprafata totala cu cele 2 balcoane de 85 mp.

Apartamentul propus spre vanzare, este nou, nefiind locuit de la receptia finala a apartamentului, dupa constructie si are urmatoarea compozitie: hol generos, bucatarie, un living spatios, doua grupuri sanitare , 2 dormitoare si 2 balcoane. Din fiecare camere se poate iesi pe unul din cele doua balcoane

Proprietatea dispune de utilitati separate, finisaje de calitate, spatii vitrate mari ce asigura multa lumina naturala, incalzire cu centrala termica proprie , tamplarie PVC cu geam termopan.
Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 138
-Indice de emisii echivalent CO2/ 33
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Zona in care este amplasat apartamentul, ofera un mediu sigur, curat și plin de verdeață, având tot confortul pe care îl oferă orice oraș european. Suprafața terenului pe care se dezvolta complexul este de 18 hectare, din care 30% este destinat construcțiilor, iar restul pentru alei pavate și infrastructură, spații verzi și zone unde se poate petrece timpul liber.

Cartierul oferă acces confortabil la mijloacele de transport în comun urban , se află în imediata apropiere de grădiniţe şi şcoli, dispune de spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii; în plus, aveţi la îndemână magazine, centre comerciale dar şi de agrement.

Pretul apartamentului este de 85000 EURO cu boxa inclusa si loc de parcare.

Proprietatea se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Video

  • Adresa: Strada Egretei
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Avantgarden
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 9
  • Etaj: 2
  • Disponibilitate: Imediat
  • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat doua camere Avantgarden Coresi

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat doua camere Astra