Compare Listings

Apartament mobilat 3 camere Centru Civic – AFI Palace Mall

Strada Verii Brasov
600Euro8Euro

Descriere

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament mobilat si utilat, situat in Centrul Civic, pe str. Verii, intr-un bloc nou de tip S+P+3E, finalizat in 2019, anvelopat, care dispune de 15 apartamente in total, lift, parcare si boxe depozitare .

Apartamentul propus spre inchiriere este situat la etajul 2, are o suprafata construita de 87 mp si o arie utila de 76 mp fiind compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare decomandate, 2 bai cu cada , ambele cu aerisire naturala, 2 holuri .

Proprietatea dispune de loc de parcare suprateran si boxa depozitare inclus in pretul chiriei .

Apartamentul beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari si a pozitionarii sud-est-vestice fiind insorit pe intreg parcursul zilei, este mobilat si utilat conform fotografiilor din prezentare si dispune de finisaje calitative de tip gresie, faianta, parchet,tamplarie PVC cu geam termopan, sistem de incalzire cu centrala proprie pe gaz, conexiune cablu si internet WI-FI in derulare.

Bucataria este coloristic perfect legata de living, integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana, iar printre dotari amintim: masina de spalat vase marca Beko, masina de spalat automata marca LG, cuptor electric, hota si plita pe gaz marca Franke, combina frigorifica Liebherr, aparat de aer conditionat marca Daikin, TV LCD Toshiba, centrala termica Viessmann, etc .

Pozitionarea la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al proprietatii.
De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului, scoli si gradinite (Scoala 8, Scoala 5, Scoala 19, Waldorf, Gradinita nr 15 cu program prelungit, etc), acces la facilitatile urbane precum magazine, AFI Palace Mall, cabinete medicale, farmacii, spitale si banci, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in acest Ansamblu .

Proprietatea este libera spre inchiriere incepand cu 15.06.2021 si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica pana la aceasta data cu cel putin 2-3 zile anterior vizitei propriu-zise.

Pret inchiriere : 600 Euro/luna .

Conditii si Modalitate de plata : contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea unei chirii lunare drept garantie .

Utilitatile se platesc separat in functie de consumul lunar.

Nu se accepta fumatori si animale de companie in spatiul inchiriat .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

 • Adresa: Strada Verii
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Centrul Civic
 • Țară: Romania

Detaliu

 • Preț chirie/lună: 600
 • Compartimentare: 1
 • Nr. camere: 3
 • Nr. et. clădire: 3
 • Etaj: 2
 • Disponibilitate: 15.06.2021
 • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

450Euro7Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 70

Apartament

450Euro7Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 70

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat doua camere cu parcare si boxa Imperial Residence

Proprietatea Urmatoare

Apartament 3 camere zona Universitatii Transilvania