Compare Listings

Apartament doua camere cu utilitati incluse Republicii

Brasov
450Euro8Euro

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament situat pe str. Republicii, la etajul 1 al unei case din zona Centrului Istoric al Brasovului, in imediata vecintatate a Bisericii Negre si a Pietii Sfatului .

Apartamentul are o pozitionare estica cu vederea spre pietonala, este complet mobilat și utilat, are o suprafata de 60 mp, structura semidecomandata, fiind compus din dormitor cu pat matrimonial de 1.60m, o camera cu zona de zi cu o canapea mare extensibila, kitchineta (cu plită de inducție, cuptor microunde, hota electrica, mini-frigider, etc,) , sistem de aer condiționat, TV -uri Smart in camere , conexiune cablu si internet in derulare, 2 bai cu dusuri, una din bai avand acces direct din dormitor .

Apartamentul este total renovat, dispune de finisaje moderne, tamplarie cu geam termopan, pardoseala din gresie si parchet masiv din bambus, iar incălzirea se realizeaza cu centrala termica clasica cu calorifere.
Proprietatea este disponibila spre inchiriere din 15 Decembrie 2020 si se poate vedea pe baza de programare telefonica, cu cel putin o zi inaintea vizitei propriu-zise .

Pozitionarea deosebita in centrul istoric al Brasovului, chiar in zona pietonala a orasului, este principalul atu al proprietatii.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, scoli, gradinite, obiective turistice, etc., ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Vecinatati : Restaurant Casa Hircher, Cafeteca, Restaurant La Ceaun, Brasseria, Paris Croissant, Come Back –German Bakery, Tipografia, Trattoria Pocol, Keller Steak House,
Inmedio, CEC Bank, BCR Bank, Unicredit Bank, DM, Libraria Okian, Libraria Carturesti, Orange, Otter, etc.

Performanța Energetică: – Clasa Energetică B .

Pret inchiriere : 450 Euro/luna (chiria cuprinde utilitatile -apa, gaz, electricitate, cablu si internet TV ).

Clauze contractuale si Modalitate de plata : se solicita contract pe o perioada minim determinata de maxim 6 luni, plata chiriei in avans pe prima luna din contract si plata unei garantii in cuantumul a 500 Euro.

Nu se accepta in locatie fumatori si animale de companie .

Nota : Aceasta chirie agreata este una tranzitorie pentru situatia exceptionala determinata de decretul prezidential de instituire a starii de urgenta si se va renegocia in conditiile unei chirii de piata la momentul expirarii termenului contractual agreat intre parti.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Ultracentral
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 450
  • Compartimentare: 2
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 1
  • Etaj: 1
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

230Euro6Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 52

Apartament

230Euro6Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 52

Apartament

600Euro9Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 80

Apartament

600Euro9Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 80

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat doua camere cu parcare Schiller Residence

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat doua camere Piata Unirii