Compare Listings

Apartament 3 camere mobilat lux zona Onix Grivitei

Bulevardul Grivitei Brasov
750Euro9Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament situat in zona Onix, pe B-dul Grivitei, intr-un bloc finalizat in anul 1989 .

Apartamentul este compus din living open space cu bucataria, debara, 2 dormitoare, 2 bai, hol, balcon integrat in living prin inchidere in termopan cu destinatie de dining, are structura decomandatasi se afla situat la etajul 7/10 .

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul deosebit de design, simplu și elegant, realizat de o echipa specializata in amenajari interioare.

Proprietarii s-au axat pe un stil minimalist si rafinat si au optat pentru o paletă inspirată de materiale și texturi naturale, lemn, nuanța nisipului, tonuri de albastru, griuri, verde pal, si le-au combinat pe toate foarte frumos .

Toata amenajarea este gandita in jurul ideii de simplitate si confort iar culorile calde si indraznete dau nota principala acestei amenajari .

Dormitoarele sunt foarte suav ambientate în tonuri pastelate și texturi confortabile iar livingul este simplu, minimalist, functional, in directa conexiune cu diningul si bucataria .

Zona de luat masa este iluminata pe langa spoturi si scafe cu lumina indirecta si de o lampa deosebita, decorativa, suspendata.

Bucataria este coloristic perfect legata de living, integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : masina de spalat vase, cuptor electric, hota si plita pe gaz , combina frigorifica, cuptor cu microunde, expressor cafea .

Apartamentul este insorit, beneficiaza de multa lumina naturala , dispune de loc de parcare suprateran inclus in pretul chiriei .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 135,4
-Indice de emisii echivalent CO2/ 27,9
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Totodata locatia prezinta acces facil la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Pret inchiriere : 750 Euro/luna .

Conditii si Modalitate de plata : contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea a doua chirii lunare drept garantie .

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Disponibilitate : liber spre inchiriere, detin cheile proprietatii , iar vizionarile se organizeaza pe baza de programare telefonica .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

VideoDezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

 • Adresa: Bulevardul Grivitei
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Grivitei
 • Țară: Romania

Detaliu

 • Preț chirie/lună: 750
 • Compartimentare: 1
 • Nr. camere: 3
 • Nr. et. clădire: 10
 • Etaj: 7
 • Disponibilitate: 02.10.2021
 • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

550Euro8Euro/luna
550Euro8Euro/luna

Dormitoare: 2Baie: 1m²: 77

Apartament

450Euro8Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 61

Apartament

450Euro8Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 61

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Garsoniera Zona Noua

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat Racadau cu 2 parcari supraterane

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!