Compare Listings

Apartament 4 camere Subcetate Green Residence Sanpetru

Strada DRUMUL CU PLOPI Brasov
95,000Euro922Euro

Descriere

PROPRIETATE TRANZACTIONATA !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situat in Ansamblul Subcetate Green Residence 2, amplasat la iesirea din Brasov spre Sanpetru, la aproximativ 1 km de Drumul European E574, pe str. Drumul cu Plopi .

Accesul in complex este unul facil pe drum asfaltat si se realizeaza pe langa Serele Brasov si cartierul de vile ‘’Gemini’’, la aproximativ 3 minute, cu auto, de noul centru comercial Auchan si la aproximativ 5-10 minute de centrul Brasovului .

Complexul are acces privat, beneficiaza de toate facilitatile (spatii verzi, locuri de joaca, locuri de parcare exterioare, cai de acces privat cu acces controlat inclusiv spatii comerciale in incinta, gradinita si supermarket, utilitati separate).

Apartamentul propus spre achizitie se afla la etajul 3 dispus pe 2 nivele intr-o vila de tip P+3E+M, finalizata in mai 2017 si anvelopata termic cu polistiren de 15 cm.

Apartamentul are o pozitionare sud-estica fiind insorit tot timpul zilei, are suprafata totala de 119 mp, structura decomandata, fiind compus din living cu iesire pe terasa, bucatarie, 2 dormitoare, hobby-room de 15,96 mp care poate fi transformat in al treilea dormitor, 2 bai (cu cada si dus), ambele cu aerisire naturala, 2 holuri, dressing si pod amenajat cu acces de la mansarda, 3 terase ce insumeaza 16 mp cu vedere panoramica spre munti, 2 locuri de parcare supraterana cu CF.

Apartamentul a fost amenajat in regie proprie iar finisajele sunt Premium : marmura Ruschita Gold in bucatarie, hol si la glafurile de interior, mosaic, gresie si faianta import Italia in bai, obiecte sanitare de calitate, usi si geamuri termopan schimbate cu 4 foi de sticla, scara de interior din living este din stejar cu elemente strunjite iar peretele este placat cu piatra naturala, usile de interior sunt din stejar, parchetul este de 12 mm grosime cu izolatie din polistiren extrudat de 5 mm, peretii si tavanele sunt refacute cu vopsele decorative de la Veneziano, caloriferele din camere si bai schimbate si redimensionate in varianta mai mare.
Podul este amenajat pentru depozitare, acces cu scara rabatabila, izolatie cu vata bazaltica de 10 cm si placa OSB de 15 cm, lacuita.Teraselor de exterior li s-a inlocuit gresia si glafurile initiale cu granit Sunset Gold, iar tamplaria din lemn cu material compozit rezistent la intemperii. Mana curenta este din lemn masiv, streasina baituita si vopseaua decorativa reinnoita.

Proprietatea dispune de utilitati separate, conexiune internet cu router wireless, incalzire cu centrala termica proprie cu thermostat inteligent, a fost integral reamenajata fara a fi locuita astfel ca viitorul proprietar va avea privilegiul primului locatar .
Performanta energetica: -B

Pret vanzare : 95000 Euro .
Detalii la nr de telefon : 0733092093 -Aura Popa.

Video

  • Adresa: Strada DRUMUL CU PLOPI
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Exterior Nord
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 4
  • Nr. et. clădire: 3
  • Etaj: 3
  • Disponibilitate: Imediat
  • Nr. locuri parcare: 2

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat doua camere Alphaville

Proprietatea Urmatoare

Apartament doua camere mobilat zona Harmanului