Compare Listings

Apartament doua camere la casa cu acces auto zona Craiter

Brasov
85,000Euro1,181Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE TRANZACTIONATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situat la etajul 1 al unei case de tip P+1+M, in zona Craiter .

Imobilul dispune de un teren total de 277 mp, a fost construit si finalizat in anul 2010, avand o structura de rezistenta din cadre pe stalpi si grinzi din beton armat si partial din zidarie portanta de caramida cu samburi, centuri, boiandrugi si plansee din beton armat, dispune de izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, acoperis cu tigla metalica din tabla profilata multistrat protejata tip Lindab .

Apartamentul propus spre vanzare se afla la etajul 1 cu o pozitionare sud-estica fiind insorit pe parcursul intregii zile, este decomandat, are o suprafata construita de 89,18 mp si o arie utila de 62 mp si este compus din living cu iesire pe un balcon de 5,80 mp, bucatarie, debara, dormitor, hol si baie, boxa separata de 15 mp in podul casei precum si un loc de parcare in curtea interioara a imobilului .

Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, dispune de finisaje moderne, parchet stratificat, tamplarie PVC cu geamuri termopan, jaluzele exterioare din stejar aurit, iar printre dotari amintim masina de spalat automata, masina de spalat vase, plita si cuptor electric, hota electrica, combina frigorifica, cafetiera, 3 televizoare, centrala termica proprie marca Immergaz cu boiler Ariston , conexiune cablu si internet, fibra optica, cota parte din teren si partile de uz comun .

Pe aceeasi scara mai sunt inca 3 vecini, apartamentele fiind dispuse astfel : unul la parter, 2 apartamente la etajul 1 si inca unul la mansarda .

Mentionam ca apartamentul a fost folosit ca si locuinta de vacanta fiind foarte putin locuit, toate dotarile si mobilierul fiind aproape noi si in stare impecabila.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 143
-Indice de emisii echivalent CO2/ 38,6
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pret vanzare : 85000 Euro .

Apartamentul este liber spre vanzare, detinem cheile proprietatii iar vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Video

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Craiter
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 2
  • Etaj: 1
  • Disponibilitate: Imediat
  • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

85,000Euro1,308Euro/luna

Dormitoare: 2Baie: 1m²: 70

Apartament

85,000Euro1,308Euro/luna

Dormitoare: 2Baie: 1m²: 70

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat doua camere cu garaj Centru Civic

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat 3 camere la prima inchiriere