Compare Listings

Apartament mobilat zona Pietii Sfatului Brasov

Strada Apollonia Hirscher Brasov
375Euro8Euro

Descriere

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament situat la etajul 1 al unei case din zona Centrului Istoric al Brasovului, in imediata vecintatate a Bisericii Negre si a Pietii Sfatului .

Apartamentul are o structura semidecomandata, este compus din dormitor, living, hol, bucatarie cu dining, grup sanitar si baie cu aerisire naturala, terasa comuna de 35 mp in curtea interioara a imobilului, boxa exclusiva 4 mp pentru depozitare .

Proprietatea este total renovata, insorita datorita spatiilor vitrate mari si a pozitionarii estice, mobilata si utilata complet, bucatarie dotata si utilata (combina frigorifica, plita pe gaz si cuptor electric, cafetiera, masina de spalat automata, vesela si tacamuri, pat rabatabil in living) si dispune de utilitati separate, conexiune cablu si internet in derulare, incalzire cu centrala termica proprie .

Apartamentul este disponibil spre inchiriere incepand cu 15 Noiembrie 2020 si se poate viziona pe baza de programare telefonica .

Pozitionarea deosebita in centrul istoric al Brasovului, la numai 1 minut de zona pietonala a orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, scoli, gradinite, obiective turistice, etc., ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru Inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Vecinatati : Restaurant Casa Hircher, Cafeteca, Restaurant La Ceaun, Brasseria, Paris Croissant, Come Back –German Bakery, Tipografia, Trattoria Pocol, Keller Steak House,
Inmedio, CEC Bank, BCR Bank, Unicredit Bank, DM, Libraria Okian, Libraria Carturesti, Orange, Otter, etc.

Pret inchiriere : 375 Euro /luna .

Clauze contractuale si Modalitate de plata : se solicita contract pe o perioada maxim determinata de 6 luni, plata chiriei in avans pe prima luna din contract si plata unei garantii in cuantumul a doua chirii lunare.

Nu se accepta in locatie fumatori si animale de companie .

Nota : Aceasta chirie agreata este una tranzitorie pentru situatia exceptionala determinata de starea de alerta si se va renegocia in conditiile unei chirii de piata la momentul expirarii termenului contractual agreat intre parti.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

  • Adresa: Strada Apollonia Hirscher
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Centrul Istoric
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 375
  • Compartimentare: 2
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 2
  • Etaj: 1
  • Disponibilitate: 15 Noiembrie 2020

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

600Euro8Euro

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 87

Apartament

600Euro8Euro

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 87

Apartament

375Euro7Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 72

Apartament

375Euro7Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 72

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat doua camere cu garaj Centru Civic

Proprietatea Urmatoare

Spatiu birouri zona Tribunalului si a Universitatii Brasov