Compare Listings

Comision 0 – Apartament 2 camere Cerna Tractorul

Strada 1 Decembrie 1918 Brasov
62,000Euro1,292Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE TRANZACTIONATA !!!
Comision cumparator : 0%
Agentia Startimob va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situat in Brasov, zona Cerna – Oltet, cartierul Tractorul .
Apartamentul se afla la etajul 1/8, are o structura decomandata, o suprafata totala de 54 mp si o arie utila de 48 mp fiind compus din 2 camere, baie, hol, bucatarie, balcon si logie inchise in termopan si dispune de boxa la subsol (aproximativ 4 mp).
Apartamentul se afla intr-un bloc anvelopat termic, cu acoperisul nou izolat, are vedere pe doua parti, fiind insorit pe parcursul intregii zile .
Proprietatea dispune de finisaje moderne de tip gresie si faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica proprie marca Viessmann .
Apartamentul se preteaza atat ca locuinta permanenta cat si pentru o investitie ulterioara de tip inchiriere pe termen lung .
Proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, scoli, gradinite, cabinete medicale, banci si centre comerciale ii ofera viitorului locatar conditii optime la achizitia unui apartament in aceasta zona si face ca aceasta proprietate sa fie o locuinta confortabila pentru o familie.
In pretul de vanzare este inclus mobilierul si electrocasnicele din bucatarie, mobilierul din baie, hol si dormitor si biblioteca din living.
Se accepta si achizitie cu credit ipotecar .
Pret vanzare : 62000 Euro .
Apartamentul este liber spre vanzare, detinem cheile proprietatii, iar vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica.
Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093 persoana de contact – Aura Popa, sau pe email: aura.popa@startimob.ro.

Video

  • Adresa: Strada 1 Decembrie 1918
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Tractorul
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 8
  • Etaj: 1
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat Isaran trei camere cu parcare subterana

Proprietatea Urmatoare

Comision 0 – Apartament mobilat patru camere Centru Civic