Compare Listings

Apartament mobilat cu parcare subterana zona Universitatii

Strada Mihai Viteazul Brasov
550Euro8Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament mobilat complet, situat intr-un Ansamblu rezidential din aproprierea Universitatii Transilvania .

Proprietarii apartamentului si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul dand interiorului un aer romantic.

In finisarea si amenajarea spatiului interior au folosit culori tari si nuante calde, amplificand suprafetele generoase prin spatiile vitrate de mari dimensiuni .

Amenajarea este deosebita, o combinatie interesanta de nou si retro, intre aerisit si decorativ, piese de mobilier moderne in nuante pale, toate asezate intr-un decor neconventional dar totusi cald si primitor .

Apartamentul este ideal pentru o persoana care isi doreste o locuinta noua, moderna, spatioasa, dar ferita de aglomeratia urbana si totusi foarte aproape de zonele de interes din Brasov .
Blocul a fost finalizat in 2018, este anvelopat termic, dispune de lift si parcari subterane, fiind retras ca si amplasament fata de bulevardul principal .

Apartamentul are o structura decomandata, cu o suprafata utila de 65 mp fiind compus din hol, baie, living, dormitor, bucatarie si terasa , este mobilat si utilat complet ( TV in living si dormitor , masina de spalat automata Whirlpool, masina de spalat vase, cuptor electric si plita pe gaz marca Whirlpool , hota Hansa, combina frigorifica), dispune de utilitati separate, incalzire in pardoaseala cu centrala termica proprie Viessmann, conexiune cablu si internet ( chiriasul va incheia contract de furnizare servicii de cablu si internet la furnizorul agreat), finisaje de calitate de tip parchet, gresie si faianta, tamplarie PVC cu geam din termopan, usa metalica.

Totodata apartamentul dispune de boxa si loc de parcare subteran incluse in pretul chiriei .

-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pret inchiriere : 550 Euro/luna .

Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar .

Se solicita garantarea unei perioade de inchiriere de minim un an iar ca modalitate de plata se solicita chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Disponibilitate : liber spre inchiriere iar vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere, indiferent de perioada de derulare a acestuia !

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact – Aura Popa .Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

 • Adresa: Strada Mihai Viteazul
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Est
 • Țară: Romania

Detaliu

 • Preț chirie/lună: 550
 • Compartimentare: 1
 • Nr. camere: 2
 • Nr. et. clădire: 4
 • Etaj: 1
 • Disponibilitate: LIBER
 • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

600Euro11Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 149

Apartament

600Euro11Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 149

Apartament

550Euro8Euro/luna
550Euro8Euro/luna

Dormitoare: 2Baie: 1m²: 77

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat doua camere Avantgarden Coresi

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat doua camere cu parcare Urban Plaza

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!