Compare Listings

Casa 7 camere zona Grivitei

Brasov
259,900Euro1,120Euro

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului o casa situata in zona Grivitei, pe str. Mihai Viteazul, pretabila atat pentru locuinta cat si pentru orice tip de activitate comerciala, birouri, cabinete medicale, etc .

Proprietatea dispune de finisaje calitative, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet laminat, bai utilate si mobilate, scari interioare placate cu lemn masiv din nuc si glafuri la geamuri, 3 centrale termice , izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, acoperis nou din tabla, sistem de aer conditionat in dormitoare, apa pluviala colectata in canalizare, barbeque, foisor, beci suprateran, magazie, curte pavata, gradinita cu flori si arbusti ornamentali, gard din lemn de brad lacuit, scara cu mana curenta din fier forjat si acces auto, sistem de alarma si supraveghere video.

Casa are o suprafata utila de 232 mp, este compusa din 2 apartamente cu intrari si utilitati separate si prezinta urmatoarea componenta: primul apartament este situat in corpul de casa construit in 2008 si dispune la parter de un antreu, living, baie cu dus, bucatarie, hol, debara, si 2 dormitoare deservite de catre o baie, iar la etaj sunt 2 dormitoare de 19 mp fiecare, decomandate, baie cu aerisire naturala, hol si casa scarii . Cel de-al doilea apartament este situat in corpul de casa construit in 1933 si renovat in 2008, dispus la etaj fiind compus dintr-un antreu tip veranda, debara, hol, bucatarie, living, dormitor si baie.

Proprietatea are o pozitionare sud-estica fiind insorita tot timpul zilei, dispune de multa lumina naturala si datorita spatiilor vitrate mari, are o compartimentare utila si functionala si se preteaza ca si locuinta pentru 2 familii.

Casa se vinde mobilata si utilata, este confortabila si o puteti aprecia doar vizitand diferitele ei spatii.

Performanta Energetica:
– Clasa energetică: B
– Consumul total specific de energie primară: 167,83 kwh/mp.an
– Indicele de emisii echivalent CO2: 35,44 kgCO2/mp.an
– Consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 kwh/mp.an

PRET VANZARE : 259.900 Euro.

Pentru detalii si vizionare puteti suna la nr. de telefon : 0767.500.400, persoana de contact – Marius Stoica.

Video

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Grivitei
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Suprafață teren (mp|ha): 368
  • Nr. camere: 7
  • Nr. et. clădire: 1
  • Disponibilitate: Imediat
  • Nr. locuri parcare: 3

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

MARIUS STOICA
MARIUS STOICA
0767.500.400
Facebook Instagram Linkedin Youtube

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Teren 2175 mp Rotbav

Proprietatea Urmatoare

Oportunitate investitie Pensiune 3*** Bran