Compare Listings

Casa mobilata zona de rezervatie Lempes Sanpetru

Sanpetru
700Euro4Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere o casa in stil mediteranean, situata in Sanpetru, in zona de rezervatie Lempes.

Proprietarii casei si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul dand casei un aer estival cu iz mediteranean.

In finisarea si amenajarea spatiului interior au folosit culori calde, cu nuante de alb, bej si maro, amplificand suprafetele generoase prin spatiile vitrate de mari dimensiuni.

Casa este ideala pentru o familie care isi doreste o locuinta noua, moderna, spatioasa, cu gradina , ferita de zgomote si aglomeratia urbana, insa foarte aproape de zonele de interes din Brasov .

Atmosfera de vacanta este sugerata si de culorile fatadei, de gradina amenajata cu arbusti decorativi, plante ornamentale, flori, gazon si leaganul din lemn, care se potriveste si se integreaza perfect in cadrul natural ce-l inconjoara.

Casa este construita in anul 2010 din cadre de beton si zidarie portanta, peretii exteriori sunt termoizolati la exterior cu 10 cm de polistiren expandat, invelitoarea este din tigla ceramica, pardoselile la interior sunt placate cu dusumea si gresie, iar incalzirea se poate realiza atat cu centrala termica pe gaz cat si prin termosemineu pe lemne – cea mai frumoasa piesa a living-ului pentru ca ofera o nota romantica si primitoare casei .

Totodata casa dispune de toate utilitatile (apa, gaz, curent, canalizare), tamplarie PVC cu geam termopan, sistem de alarma.

Accesul in casa propusa spre inchiriere se realizeaza printr-un ancadrament decorativ special, apoi din holul parterului putem accesa toate incaperile de pe nivel ( living-ul, bucataria si dining-ul cu acces spre terasa exterioara, camera tehnica a centralei si grupul sanitar, plus scara ce conduce spre etaj).

Living-ul este nucleul central al casei oferind o foarte buna vizibilitate catre exterior iar etajul este amenajat intr-o paleta cromatica linistitoare si contine 2 dormitoare cu bai proprii fiecare, un hol si un antreu amenajat ca un colt de lectura si relaxare .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 144,83
-Indice de emisii echivalent CO2/ 45, 30
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pret inchiriere : 700 Euro/luna .

Proprietatea va fi disponibila incepand cu luna iunie 2021 iar vizitele se realizeaza pana la aceasta data pe baza de programare telefonica, cu cel putin 2-3 zile anterior vizitei propriu-zise.

Se solicita contract pe termen lung, minim doi ani, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare .

Nu se accepta animale de companie in interiorul spatiului inchiriat !!!

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

Video

  • Localitate: Sanpetru
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 700
  • Suprafață teren (mp|ha): 500
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 1
  • Disponibilitate: Imediat
  • Nr. locuri parcare: 2

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

2,500Euro8Euro/luna

Dormitoare: 3Băi: 4m²: 400

Casă / Vilă

2,500Euro8Euro/luna

Dormitoare: 3Băi: 4m²: 400

Casă / Vilă


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament cu destinatie spatiu comercial

Proprietatea Urmatoare

Vila 5 camere mobilata zona Spitalului Judetean Brasov