Compare Listings

Garsoniera mobilata Dealul Morii Residence

Brasov
350Euro9Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere o garsoniera mobilata complet situata intr-un bloc de apartamente din Ansamblul Dealul Morii Residence, amplasat in aproprierea Universitatii Transilvania.

Garsoniera este ideala pentru o persoana care isi doreste o locuinta noua, moderna, spatioasa, dar ferita de zgomote si aglomeratia urbana si totusi foarte aproape de zonele de interes din Brasov .

Blocul a fost finalizat in ianuarie 2016 , este anvelopat termic, dispune de lift si parcari subterane, fiind retras ca si amplasament fata de bulevardul principal .

Garsoniera are o structura decomandata, are o suprafata utila de 38 mp fiind compusa din hol, baie, dormitor, bucataria inchisa si terasa, dispune de utilitati separate, incalzire cu centrala termica proprie Viessmann, conexiune cablu si internet, finisaje de calitate de tip parchet, gresie si faianta, tamplarie PVC cu geam din termopan, usa metalica.

Ca si dotari mentionam dressing-ul in 4 canate din dormitor realizat pe comanda, canapea extensibila, TV LCD, bucataria dotata si utilata complet cu electrocasnice ( plita electrica pe inductie, hota si cuptor electric marca Hansa, combina frigorifica Samsung), masina de spalat automata Indesit.

Pret inchiriere : 350 Euro/luna .

Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar .

Se solicita garantarea unei perioade de inchiriere de minim un an iar ca modalitate de plata se solicita chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Disponibilitate : 1 MAI 2021 ..

Vizionarea proprietatii se realizeaza oricand pana la aceasta data doar pe baza de programare telefonica, cu cel putin 2 zile anterior vizitei propriu-zise .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Grivitei
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 350
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 1
  • Nr. et. clădire: 4
  • Etaj: 2
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

1,500Euro6Euro/luna

Dormitoare: 4Băi: 4m²: 290

Casă / Vilă

1,500Euro6Euro/luna

Dormitoare: 4Băi: 4m²: 290

Casă / Vilă


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat zona Afi Palace Mall

Proprietatea Urmatoare

Apartament doua camere Privilegio cu parcare subterana

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!