Compare Listings

Garsoniera mobilata zona Spitalului Judetean

Strada Traian Brasov
67,000Euro1,895Euro/luna

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, o garsoniera in Ansamblul Privilegio, etaj intermediar, mobilata si utilata complet, utilitati separate, semidecomandata, insorita, in suprafata construita de 45 mp si o arie utila de 35.35 mp, la care se adauga o terasa deschisa in suprafata de 8,80 mp cu vedere catre Bunloc si Piatra Mare .

Ansamblul Privilegio a fost finalizat in 2011, este amplasat pe strada Traian, la intersectia marilor bulevarde Calea Bucuresti si Zizin, cu acces direct si rapid cu masina, atat spre zona de afaceri a Brasovului cat si spre zona comerciala. Imobilul dispune de paza permanenta si supraveghere video, centrala termica de bloc, de ultima generatie cu contorizare separata ce optimizeaza consumul de apa calda si caldura, contorizare individuala pentru toate utilitatile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuala a consumului de utilitati, finisaje moderne, 2 ascensoare moderne la fiecare scara, parcare subterana pe 2 nivele, supermarket Carrefour, cofetarie si farmacie la parterul imobilului, etc.

Pozitionarea la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al proprietatii. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale, farmacii, spitale si banci, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru achizitia unei garsoniere in acest Ansamblu, atat pentru locuinta personala cat si ca investitie in vederea inchirierii.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 137,82
-Indice de emisii echivalent CO2/ 32,38
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Proprietatea este libera spre vanzare, detin cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Pret vanzare : 67000 Euro.

Detalii si vizionare la nr. de tel: 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

Video

  • Adresa: Strada Traian
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Judetean
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Compartimentare: 2
  • Nr. camere: 1
  • Nr. et. clădire: 11
  • Etaj: 8
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

47,900Euro1,261Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 38

Apartament

47,900Euro1,261Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 38

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament 3 camere Ultracentral Brasov

Proprietatea Urmatoare

Apartament ultracentral 3 camere Castelului Brasov