Compare Listings

Apartament Alphaville Arena cu parcare si boxa

Strada Stadionului Brasov
700Euro12Euro/luna

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, aflat in Ansamblul Alphaville Arena de pe str. Stadionului.

Blocul este finalizat in 2021, de tip S+P+11E, dispune de parcari subterane si supraterane, videointerfon și 2 lifturi, subsol ALA cu boxe pentru depozitare, magazin Kaufland in proximitate functional precum si magazin LIDL in curs de finalizare.

Apartamentul propus spre inchiriere este mobilat si utilat complet, se afla situat la etajul 4/11, este spatios si luminos datorita pozitionarii estice si a spatiilor vitrate mari ce asigura o buna iluminare naturala, are o structura decomandata si o suprafata totala de 76 mp si o arie utila de 59 mp , cu urmatoarea componenta: living (19,6 mp) cu iesire pe o terasa de 16,7 mp, bucătărie inchisa de 8,40 mp, dormitor (12,4 mp), baie (4,9 mp), hol generos de 8,1 mp si un dressing utilat de 6 mp.

Apartamentul se inchiriaza asa cum se prezinta in fotografii, se afla la prima inchiriere si dispune de centrala termica proprie marca Saunier Duval, mobilier realizat pe comanda iar printre dotari amintim : combina frigorifica marca Liebherr, plita pe inductie, hota si cuptor electric marca Bosch, masina de spalat automata si dryer marca BEKO, masina de spalat vase marca Bosch, cafetiera Krups, televizoare Smart LCD in dormitor si living ( LG & Samsung), dressing utilat, canapea extensibila in living, etc.

Proprietate dispune de boxa si loc de parcare suprateran incluse in pretul chiriei .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie/ 125,6
-Indice de emisii echivalent CO2/ 29
– Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Apartamentul este liber spre inchiriere, detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Prețul de închiriere : 700 euro /luna +TVA ( se emite factura pentru decontare)

Conditii de inchiriere si Modalitati de plata : Se solicita contract pe termen lung, minim un an garantat, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere, indiferent de perioada de derulare a acestuia !

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat si nu se permite subinchirierea proprietatii .

Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

VideoDezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

 • Adresa: Strada Stadionului
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Blumana
 • Țară: Romania

Detaliu

 • Preț chirie/lună: 700
 • Compartimentare: 1
 • Nr. camere: 2
 • Nr. et. clădire: 11
 • Etaj: 4
 • Disponibilitate: Imediat
 • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Startimob – Inchiriez apartament mobilat Racadau

Proprietatea Urmatoare

Apartament doua camere Centru Istoric pretabil investitie

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!