Compare Listings

Apartament mobilat Urban Plaza cu parcare

Strada Carpatilor Brasov
600Euro12Euro/luna

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament mobilat si utilat complet, situat in Ansamblul Urban Plaza, bloc de tip D+P+10E, finalizat in 2021.

Apartamentul este situat la etajul 7/10, are o structura decomandata cu o suprafata construita de 76,27 mp si o arie utila de 52 mp cu urmatoarea componenta : living (18,1 mp) cu bucatarie open space (7,9 mp), hol (6,2 mp), debara (2,3 mp), dormitor (12,4 mp ), baie ( 4,7 mp ) si terasa de 8,5 mp cu pozitionare sudica .

Printre dotarile apartamentului amintim : mobilier living, dulap tip dressing, pat dublu cu saltea si canapea extensibila in living, bucatarie dotata si echipata complet ( plita pe gaz si cuptor electric si hota electrica marca Whirlpool, masina de spalat vase marca Electrolux si combina frigorifica Whirlpool), baie complet mobilata si utilata, dressing amenajat cu rafturi, masina de spalat automata Electrolux.

Apartamentul dispune de utilitati separate, cablu TV si conexiune internet ( chiriasul va incheia contract in nume propriu cu unul dintre furnizorii agreati), incalzire cu centrala termica proprie pe gaz marca Vaillant, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, usa metalica, terasa deschisa si acoperita, loc de parcare suprateran inclus in pret.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 151,10
-Indice de emisii echivalent CO2/ 29,37
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului este principalul atu al apartamentului. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri ( Carrefour, Kaufland, Selgros, Metro, MegaImage, LIDL, PenyMarket), mall-uri, scoli , gradinite, cabinete medicale, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Disponibilitate : liber spre inchiriere, detinem cheile proprietatii iar vizionarile se realizeaza oricand pe baza de programare telefonica .

Pret inchiriere : 600 Euro /luna.

Conditii de inchiriere si Modalitate de plata : se solicita contract pe termen lung, garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna din contract si contravaloarea a doua chirii lunare drept garantie.

Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar.

Nu se accepta fumatul si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere, indiferent de perioada de derulare a acestuia !

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

 • Adresa: Strada Carpatilor
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Astra
 • Țară: Romania

Detaliu

 • Preț chirie/lună: 600
 • Compartimentare: 1
 • Nr. camere: 2
 • Nr. et. clădire: 10
 • Etaj: 7
 • Disponibilitate: Imediat
 • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

700Euro10Euro/luna

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 94

Apartament

700Euro10Euro/luna

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 94

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat Vivamus Park Residence cu parcare

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat 3 camere B-dul Vlahuta

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!