Compare Listings

Teren Poiana Brasov cu proiect si autorizatie construire vila

Strada POIANA LUI STECHIL Poiana Brasov
345,000Euro392Euro/luna

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un teren intravilan, pretabil constructii turistice situat in Poiana Brasov, pe str. Poiana lui Stechil, in vecinatatea Complexului Casa Viorel si a Vilelor de Aur.

Suprafata terenului este de 879 mp, imprejmuit partial prin gard de lemn cu fundatie din beton si gard din plasa de sarma, cu deschidere stradala asfaltata de 30,71 ml la drumul care duce spre Casa Dracula .

Destinatia terenului stabilita prin documentatia de urbanism si autorizatia de construire este pentru constructie vila cazare si servicii, cu POT de 25% si CUT – 0,75 si regim de inaltime de D+P+E1+M, cu o amprenta la sol de 155 mp si o arie desfasurata de 371 mp.

Utilitatile sunt langa teren si la constructiile invecinate ( apa, curent, gaz si canalizare) iar documentatia si avizele pentru utilitati sunt in curs spre aprobare definitiva.

Terenul are un amplasament de exceptie si dispune de extras de carte funciara cu numar cadastral, documentatie topografica, certificat de urbanism, proiect si autorizatie de construire.

Datorita pozitionarii excelente si accesului rapid catre toate punctele de interes, terenul este ideal atat pentru investitie, dezvoltare imobiliara sau pentru constructie rezidentiala proprie.

Vecinatati : Complex Casa Viorel, Casa Dracula, Vilele de Aur, Hotel Tirol. Hotel Miraj, Complex Montan, Complex Ruia, etc

Pret vanzare teren cu autorizatie construire: 345.000 Euro

Pentru detalii suplimentare despre teren, ne puteti contacta la nr de telefon : 0733.092.093 , persoana de contact -Aura Popa.

VideoDezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Adresa: Strada POIANA LUI STECHIL
  • Localitate: Poiana Brasov
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Suprafață teren (mp|ha): 879
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

180,000Euro60Euro/luna
180,000Euro60Euro/luna

Teren


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament 2 camere cu parcare si boxa Avantgarden

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat 3 camere Astra 2 parcari

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!