Compare Listings

Apartament studio Dealul Melcilor Residence

Brasov
550Euro13Euro/luna

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament tip studio , mobilat si utilat complet, situat pe str. Matei Basarab, in Ansamblul Dealul Melcilor, intr-un bloc de tip S+P+3E+M, finalizat in 2017.

Proprietarii au acordat o atentie deosebita spatiului interior pastrand o linie unitara prin folosirea de finisaje si mobilier in tonuri calde, de bej si crem, optimizandu-l la maxim, creand un decor modernist pus in valoare si de spatiile vitrate ample ce asigura o iluminare naturala.

Apartamentul se afla la etajul 1, are o structura semidecomandata, cu o arie desfasurata de 50 mp si o suprafata utila de 43 mp , avand in componenta un living (16,03 mp) cu bucatarie open space (7,41 mp), dressing cu hol (3,36 mp), dormitor (12,57 mp) , baie de 4 mp si terasa de 6,18 mp cu vedere spre padure.

Printre dotarile apartamentului mentionam mobilier realizat pe comanda, dressing si pat dublu in dormitor, bucatarie dotata si echipata complet ( plita Hansa si cuptor electric marca Bosch, hota electrica Gorenje, combina frigorifica Electrolux, masina de spalat vase Electrolux), baie complet mobilata si utilata, inclusiv cu masina de spalat automata LG.

Apartamentul dispune de utilitati separate, cablu TV si conexiune internet, incalzire cu centrala termica proprie pe gaz marca Immergaz, usa metalica imbracata in lemn , parchet laminat, tamplarie PVC cu 6 camere si 3 foi de sticla, gresie si faianta, obiecte sanitare Kolo, baterii Kludi, videointerfon cu 4 camere.
Blocul este prevazut cu lift Schindler de ultima generatie, structura este realizata din beton si caramida Porotherm, tencuiala 2.5 cm cu polistiren grafitat de 10 cm si tencuiala décor Baumit din rasini naturale, tehnologii care ajuta la reducerea consumului de energie cu aproximativ 50% si incadreaza cladirea in clasa energetica „A”.
PROPRIETATE INCHIRIATA !!!
Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului este principalul atu al apartamentului. De asemenea, pozitionarea langa padure, departe de aglomeratia si agitatia urbana si totusi la numai 800 m de Afi Palace Mall si alte magazine si facilitati de interes, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona cat si in cazul subinchirierii si administrarii ulterioare in regim hotelier datorita proximitatii Universitatii Transilvania, a Spitalului Sfantul Constantin, a Tribunalului Brasov si nu numai.

Disponibilitate : liber spre inchiriere, detinem cheile proprietatii iar vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica .

Pret inchiriere : 550 Euro/luna

Se solicita contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere, indiferent de perioada de derulare a contractului.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

VideoDezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Central
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 550
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 3
  • Etaj: 1
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

900Euro9Euro/luna

Băi: 2m²: 100

Spațiu comercial

900Euro9Euro/luna

Băi: 2m²: 100

Spațiu comercial


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Teren Bran Poarta

Proprietatea Urmatoare

Garsoniera mobilata Blue Residence

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!