Compare Listings

Apartament 3 camere cu boxa si parcare subterana

Brasov
900Euro11Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament situat intr-un bloc nou finalizat in 2021, de tip D+P+2E +M , amplasat pe Dobrogeanu Gherea, in cartierul Racadau.

Apartamentul se inchiriaza utilat si mobilat complet, este situat la etajul 2 intr-un bloc cu lift ( pozitionare fizica la etaj 3 datorita constructiei in panta) si dispune de pozitionare sud-estica fiind insorit pe intreg parcursul zilei .
Proprietatea are o suprafata totala de 102 mp si o arie utila de 83 mp fiind compus din hol (11,8 mp), living open space bucataria si dining-ul (30,8 mp) si iesire spre o terasa cu o priveliste deosebita asupra muntilor (9,5 mp), 2 bai de 4,4 mp, respectiv 4,1 mp ( ambele cu cabina de dus), si 2 dormitoare ( 13,15 mp si 13,2 mp) cu acces la o a doua terasa de 9,3 mp si dressing de 4,7 mp.

Apartamentul se afla la prima inchiriere, dispune de utilitati separate, incalzire in pardoseala cu centrala termica proprie marca Baxi, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, iar printre dotari mentionam bucataria mobilata si utilata cu plita pe inductie Electrolux, cuptor Electric Whirlpool, hota electrica Bosch, combina mare frigorifica LG, masina de spalat vase Bosch, cafetiera DeLonghi si toaster, masina de spalat automata si masina de uscat rufe marca AEG, TV LCD in living marca Samsung diagonala mare, sistem de aer conditionat dual inverter marca LG in living si dormitoare, masa dining si canapele extensibile in living, birouri cu scaun office in dormitoare, router si conexiune WI-FI cu contract internet si cablu in derulare, etc .
Totodata proprietatea dispune de boxa pentru depozitare si parcare subterana .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 155,97
-Indice de emisii echivalent CO2/ 35,94
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita, intr-unul dintre cartierele verzi ale Brasovului, dar la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in acest imobil nou .

Pret inchiriere : 900 Euro/luna .

Se solicita contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare pentru buna desfasurare a contractului.

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere !

Apartamentul este disponibil spre inchiriere, detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

VideoDezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Racadau
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 900
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 2
  • Etaj: 2
  • Disponibilitate: Imediat
  • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

450Euro8Euro/luna
450Euro8Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 68.26

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament doua camere Bartolomeu

Proprietatea Urmatoare

Apartament 3 camere Vivamus Residence cu boxa si parcare

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!