Compare Listings

Apartament mobilat 3 camere cu parcare Tractorul

Brasov
400Euro5Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament situat pe strada Octavian Goga, cu acces la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale, etc.

Apartamentul se afla la etajul 3 al unui bloc anvelopat de 4 nivele cu cate doua apartamente pe nivel, are o suprafata totala de 75 mp, structura decomandata si este compus din living cu balcon inchis in termopan, bucatarie, 2 holuri, baie cu aerisire naturala, grup sanitar de serviciu, 2 dormitoare .

Apartamentul are vedere pe doua parti fiind insorit pe parcursul intregii zile, se inchiriaza mobilat si utilat asa cum se prezinta in fotografii, dispune de utilitati separate, conexiune internet si cablu ( chiriasul va incheia contract in nume propriu cu unul dintre furnizorii agreati) , tamplarie PVC cu geam termopan, parchet in living, pardoseala mochetata in dormitoare, masina de spalat automata verticala marca Indesit, aspirator, dressing-uri, centrala termica proprie marca Vaillant, bucatarie dotata si echipata cu aragaz cu cuptor marca Arctic, combina frigorifica LG, etc.

In pretul chiriei este inclus un loc de parcare suprateran concesionat de la Primarie .

Pozitionarea deosebita si proximitatea fata de mijloacele de transport, Piata Tractorul, magazine si supermarket-uri precum LIDL, Penny Market, Kaufland, Auchan, Mall Coresi Shopping Center, Gara Brasov, Parcul si Patinoarul Olimpic Tractorul, Clinici medicale (Medlife, MedEuropa, Fiziopraxis, Centru Rafael), farmacii (Dona, Catena, Dr. Max, Richter) , scoli si gradinite, Colegiul Mircea Cristea, etc, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea acestui apartament.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 199,08
-Indice de emisii echivalent CO2/ 41,84
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pret inchiriere : 400 Euro/luna ( contravaloarea a 2000 lei)

Clauze contractuale si Modalitate de plata : Se solicita contract garantat minim un an, plata chiriei in avans pe prima luna din contract si o garantie in cuantumul unei chirii lunare.

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere, indiferent de perioada de derulare a acestuia !

Apartamentul este liber spre inchiriere, detinem cheile proprietatii, iar vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact – Aura Popa .Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Tractorul
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 400
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 4
  • Etaj: 3
  • Disponibilitate: Imediat
  • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

500Euro7Euro/luna

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 80

Apartament

500Euro7Euro/luna

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 80

Apartament

450Euro9Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 54

Apartament

450Euro9Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 54

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Garsoniera mobilata cu parcare Calea Bucuresti

Proprietatea Urmatoare

Apartament doua camere cu beci B-dul Grivitei

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!