Compare Listings

Garsoniera mobilata zona Piata Unirii

Brasov
380Euro10Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere o garsoniera mobilata si utilata, situata la mansarda unei case din centrul istoric al Brasovului, in imediata vecintatate a Pietii Unirii si amplasata pe str. Brancoveanu .

Proprietatea are o suprafata de 38 mp si este compusa din camera, bucatarie si baie cu dus .

Ca si dotari mentionam plita electrica Whirlpool si hota electrica, combina frigorifica Arctic, cuptor cu microunde Zanussi, prajitor paine si cafetiera Beko, fierbator apa Philips, masina de spalat vase Arctic, TV LCD Sony, dulap haine, pat dublu, acces la camera tehnica unde este amplasata masina de spalat automata verticala, acces la curtea si gradina comuna , etc .

Garsoniera dispune de utilitati separate, conexiune internet si cablu in derulare, incalzire cu centrala termica proprie marca Vaillant, parchet lemn stratificat , tamplarie PVC cu geam termopan.

Pozitionarea deosebita in centrul istoric al Brasovului, la numai 3 minute de zona pietonala a orasului, este principalul atu al proprietatii.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, facultati si scoli, obiective turistice, etc., ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unei garsoniere spatioase in aceasta zona.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 212
-Indice de emisii echivalent CO2/ 43,28
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Vecinatati : Restaurant Casa Romaneasca, Magazin Prodlacta, Mag. ‘’La doi Pasi’’
Muzeul Prima Scoala Romaneasca, Colegiul National ‘ Andrei Saguna’, Liceul ‘’ Andrei Muresanu’’ si Liceul Teoretic ‘’Johannes Honterus’’ , Seminarul Teologic Ortodox ‘’Dumitru Staniloae’’

Pret inchiriere: 380 Euro/luna.

In pretul chiriei sunt incluse costurile consumului de apa și abonamentul de internet si cablu TV . Gazul si electricitatea se vor achita separat de pretul chiriei .

Nu se accepta in locatie fumatori si animale de companie .

Clauze contractuale si Modalitate de plata : se solicita contract pe o perioada minim determinata intre 3 si 6 luni, plata chiriei in avans pe prima luna din contract si plata unei garantii in cuantumul unei chirii lunare.

Se percepe un onorariu de 50% din valoarea primei chirii, plătibil o singură dată la semnarea contractului de închiriere!

Disponibilitate : 03.01.2023 . Vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica pana la aceasta data .

Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093 , persoana de contact -Aura Popa.Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Ultracentral
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 380
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 1
  • Nr. et. clădire: 1
  • Etaj: Mansarda
  • Disponibilitate: 03.01.2023

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Casa mobilata zona de rezervatie Lempes Sanpetru

Proprietatea Urmatoare

Garsoniera mobilata ISARAN cu parcare

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!