Compare Listings

Apartament doua camere SUNNYVILLE

Strada Carpatilor Brasov
99,800Euro1,883Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE TRANZACTIONATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament cu o structura decomandata situat pe str. Carpatilor in Ansamblul SUNNYVILLE, la etajul 6 intr-un bloc anvelopat de 9 nivele construit in 2018.

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul simplu și elegant, in stil minimalist. S-a optat pentru o paletă inspirată de materiale și texturi naturale, lemn, in tonuri calde, combinate toate foarte frumos. Dormitorul este suav ambientat amenajat in jurul ideii de simplitate si confort, iar livingul este simplu, minimalist, functional, in directa conexiune cu diningul si bucataria.

Bucataria este integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : cuptor si hota electrica, plita pe inductie marca Electrolux, combina frigorifica marca Samsung, masina de spalat vase marca Whirlpool.

Apartamentul are o suprafata toatal de 57 mp fiind compus din camera de zi (20,64 mp), dormitor (12,17 mp), baie (4,59 mp), hol (2,34 mp), dressing ( 3,73 mp), bucatarie (9,53 mp) si logie (3,90 mp), este insorit cu pozitionare nord-estica, dispune de toate utilitatile separate, tamplarie din PVC cu geam termopan, parchet, centrala termica proprie Beretta, masina de spalat automata marca Samsung, dressing utilat, TV LCD in living .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie/ 104,26
-Indice de emisii echivalent CO2/ 25,99
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului. De asemenea , amplasarea în imediata vecinătate a Spitalului Judetean, proximitatea fata de supermarketul Carrefour, Penny Market, Lidl, Mega Image, Afi Palace Mall si Magnolia Shopping Center, ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona atat ca locuinta individuala si totodata un randament bun in cazul unei investitii pentru inchiriere ulterioara .

Totodata locatia prezinta acces la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, licee, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Apartamentul este liber la vanzare, detin cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Pret vanzare : 99.800 Euro.

Apartamentul se vinde conform fotografiilor ( cu exceptia efectelor personale) iar mobilierul si electrocasnicele nu fac obiectul vreunei negocieri .

.Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

VideoDezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Adresa: Strada Carpatilor
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Judetean
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 9
  • Etaj: 6
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

125,000Euro35Euro/luna

Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament doua camere B-dul Saturn

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat lux doua camere ALPHAVILLE cu parcare subterana

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!