Compare Listings

Garsoniera mobilata zona Coresi Business Park

Aleea Constructorilor Brasov
330Euro10Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere o garsoniera situata in Brasov, pe str. Aleea Constructorilor, zona Kaufland-Lidl din cartierul Tractorul .

Proprietatea se afla la etajul 5/9 intr-un bloc de garsoniere prevazut cu 2 lifturi modernizate, are o structura semi-decomandata si o suprafata utila de 32 mp fiind compusa din camera cu logie integrata, baie, hol si bucatarie .

Garsoniera este insorita datorita pozitionarii sud-estice, are bucataria dotata si utilata cu cuptor electric, plita pe gaz, hota electrica, combina frigorifica, masa dining, masina de spalat automata verticala, iar camera dispune atat de pat dublu cat si de canapea extensibila, TV LCD, mobilier pentru depozitare, totul fiind optimizat la maxim pentru o cat mai buna functionalitate si utilizare a spatiului de locuit .

Proprietatea este renovata integral si mobilata, dispune de finisaje moderne de tip gresie si faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica proprie Buderus, conexiune cablu in derulare cu posibilitate de upgrade pentru internet.

Proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, scoli, gradinite, Coresi Shopping Mall si Coresi Business Park, ii ofera viitorului locatar conditii optime la inchirierea unei garsoniere in aceasta zona si face ca aceasta proprietate sa fie o locuinta confortabila pentru o persoana care lucreaza in domeniul IT si nu numai.

Pret inchiriere : 330Euro/luna .

Garsoniera este libera spre inchiriere, detin cheile proprietatii si se poate viziona pe baza de programare telefonica .

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Conditii de inchiriere si modalitate de plata : Se solicita contract garantat minim un an, plata in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere !

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact – Aura Popa .Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Adresa: Aleea Constructorilor
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Tractorul
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 330
  • Compartimentare: 2
  • Nr. camere: 1
  • Nr. et. clădire: 9
  • Etaj: 5
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

550Euro8Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 65

Apartament

550Euro8Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 65

Apartament

400Euro8Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 48

Apartament

400Euro8Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 48

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Garsoniera mobilata zona Facultatii de Medicina

Proprietatea Urmatoare

Garsoniera mobilata str Carpatilor zona Judetean

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!