Compare Listings

Apartament 3 camere la casa Centru Civic

Brasov
700Euro7Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament la casa situat la etajul 1 al unui imobil de tip S+P+E, din zona Centru Civic – Afi Palace Mall, cu acces facil la servicii : statie de transport in comun, complexe comerciale si supermarket-uri, cabinete particulare, unitati de invatamant mediu/superior, spitale, farmacii si banci, etc.

Apartamentul este renovat si zugravit nou in lavabil, dispune de utilitati separate si incalzire cu centrala proprie pe gaz marca Viessmann montata recent, este insorit cu vedere pe 3 parti ce beneficiaza de spatii vitrate mari ce asigura o iluminare naturala foarte buna pe parcursul intregii zile . Proprietatea are intrare separate, o suprafata de 100 mp fiind compus din 3 camere, 2 holuri si casa scarii, bucatarie cu camara, baie cu aerisire naturala si curte comuna cu inca o familie cu gradina cu cota de 50% din terenul construit si neconstruit de 475 mp.

Apartamentul se inchiriaza nemobilat, cu bucataria mobilata si utilata complet, iar printre dotari amintim electrocasnicele marca Electrolux : combina frigorifica, cuptor electric, plita pe gaz si hota electrica, precum si mobilier realizat pe comanda.
Totodata proprietatea dispune de spatiu de depozitare .
Exista posibilitatea de parcare in fata imobilului sau in proximitate.

Pozitionarea deosebita in centrul administrativ financiar este principalul atu al apartamentului si face ca proprietatea sa se preteze atat unei destinatii rezidentiale cat si pentru activitatea de birouri fara activitate cu publicul .

– Performanta Energetica: – Clasa energetică: B
– Consumul total specific de energie primară: 150,00 kwh/mp.an
– Indicele de emisii echivalent CO2: 31,59 kgCO2/mp.an
– Consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 kwh/mp.an

Apartamentul este liber spre inchiriere, detin cheile proprietatii iar vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica.

Nu se accepta fumatori si animale de companie in spatiul interior inchiriat .

Pret inchiriere : 700 Euro /luna.

Clauze contractuale si Modalitate de plata : se solicita contract garantat pe minim un an, plata chiriei in avans pentru prima luna de contract si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere, indiferent de perioada de derulare a acestuia !

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Centrul Civic
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 700
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 1
  • Etaj: 1
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

500Euro7Euro/luna
500Euro7Euro/luna

Dormitoare: 2Baie: 1m²: 73

Apartament

300Euro8Euro/luna
300Euro8Euro/luna

Baie: 1m²: 49

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament 4 camere Bdul Grivitei

Proprietatea Urmatoare

Garsoniera mobilata zona Universitatii Transilvania

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!