Compare Listings

Penthouse Urban Plaza cu dotari si finisaje Premium

Strada Carpatilor Brasov
1,500Euro11Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un penthouse, cu comision 0% din partea chiriasului, in Ansamblul Rezidențial „Urban Plaza”, bloc de tip D+P+10E, finalizat in 2022 .

Penthouse-ul dispune de finisaje premium si amenajare de designer, se inchiriaza mobilat si utilat complet, se afla la prima inchiriere si se prezinta pe o structura decomandata, foare utila si functionala .

Proprietatea are o suprafata desfasurata de 353,65 mp, o arie utila de 141,59 mp la care se adauga doua terase in suprafata totala de 129,37 mp, cu urmatoarea compartimentare : la etajul 9 regasim un living open space cu bucataria, un hol generos, o baie cu dus, dormitor, dressing cu facilitati tehnice terasa de 113,79 cu priveliste panoramica spre munti si orientare est-sud-vest, iar la etajul 10 avem un master cu dressing , baie proprie si terasa , un alt dormitor deservit de catre o baie cu dus si aerisire naturala si un hol mare.

Dotarile proprietatii sunt de exceptie : mobilier realizat pe comanda, dressing-uri, birou, TV LCD Samsung in cele 3 dormitoare si living, bucatarie dotata si echipata complet ( plita pe inductie si cuptor electric , masina de spalat vase, hota electrica si combina frigorifica ), bai complet mobilate si utilate, inclusiv cu masina de spalat automata si masina de uscat rufe, sistem de aer conditionat.

Apartamentul dispune de utilitati separate, cablu TV si conexiune internet (chiriasul va incheia contract in nume propriu cu unul dintre furnizorii agreati), incalzire in pardoseala cu centrala termica proprie pe gaz marca Vaillant, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, usa metalica, terase generoase, o boxa depozitare pe etaj si una la demisol, 2 locuri de parcare (subteran si suprateran), incluse in pretul chiriei.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ C
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 158,26
-Indice de emisii echivalent CO2/ 35,01
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului este principalul atu al apartamentului. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri ( Carrefour, Kaufland, Selgros, Metro, MegaImage, LIDL, PenyMarket), mall-uri, scoli , gradinite, cabinete medicale, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui penthouse in aceasta zona .

Disponibilitate : liber spre inchiriere , detinem cheile proprietatii iar vizionarile se realizeaza oricand pe baza de programare telefonica .

Pret inchiriere : 1500 Euro/luna .

Conditii de inchiriere si Modalitate de plata : se solicita contract pe termen lung, garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna din contract si contravaloarea a doua chirii lunare drept garantie.

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

VideoDezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

 • Adresa: Strada Carpatilor
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Astra
 • Țară: Romania

Detaliu

 • Preț chirie/lună: 1500
 • Compartimentare: 1
 • Nr. camere: 4
 • Nr. et. clădire: 10
 • Etaj: 9
 • Disponibilitate: Imediat
 • Nr. locuri parcare: 2

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

375Euro8Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 54

Apartament

375Euro8Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 54

Apartament

550Euro7Euro/luna

Dormitoare: 3Baie: 1m²: 80

Apartament

550Euro7Euro/luna

Dormitoare: 3Baie: 1m²: 80

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament 3 camere Urban Plaza cu parcare si boxa

Proprietatea Urmatoare

Vila mobilata 7 camere ultracentral Brasov

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!