Compare Listings

Apartament 3 camere Urban Plaza cu parcare si boxa

Strada Carpatilor Brasov
800Euro12Euro/luna

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament mobilat si utilat complet aflat la prima inchiriere, situat in Ansamblul Urban Plaza, bloc de tip D+P+10E, finalizat in 2022.
Proprietarii au acordat o atentie deosebita spatiului interior si si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul, folosind nuante in tonuri calde si vesele .

Apartamentul este complet decomandat, are o suprafata construita de 94 mp, si o arie utila de 66,79mp, terasa de 8,06 mp si este situat la etajul 2/10, cu o compartimentare utila si functionala astfel: living (19 mp) cu bucatarie open space (9,5 mp), dressing, 2 holuri, 2 dormitoare (12,46 mp si 10,81 mp), 2 bai ( 4,51 mp si 2,13 mp) si terasa de 24,31 mp cu vedere panoramica asupra Brasovului.

Dotarile apartamentului sunt de exceptie : mobilier realizat pe comanda, dressing, birou, TV LCD Samsung in cele 2 dormitoare si living, bucatarie dotata si echipata complet ( plita pe inductie si cuptor electric marca Bosch, masina de spalat vase, hota electrica si combina frigorifica Bosch), bai complet mobilate si utilate, inclusiv cu masina de spalat automata Candy.

Apartamentul dispune de utilitati separate, cablu TV si conexiune internet (chiriasul va incheia contract in nume propriu cu unul dintre furnizorii agreati), incalzire in pardoseala cu centrala termica proprie pe gaz marca Vaillant, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, usa metalica, terasa deschisa si acoperita, boxa depozitare si loc de parcare suprateran, incluse in pretul chiriei.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 153,26
-Indice de emisii echivalent CO2/ 30,01
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului este principalul atu al apartamentului. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri ( Carrefour, Kaufland, Selgros, Metro, MegaImage, LIDL, PenyMarket), mall-uri, scoli , gradinite, cabinete medicale, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona .

Disponibilitate : liber spre inchiriere , detinem cheile proprietatii iar vizionarile se realizeaza oricand pe baza de programare telefonica .

Pret inchiriere : 800 Euro/luna .

Conditii de inchiriere si Modalitate de plata : se solicita contract pe termen lung, garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna din contract si contravaloarea a doua chirii lunare drept garantie.

Nu se accepta fumatori in interiorul spatiului inchiriat .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Video

 • Adresa: Strada Carpatilor
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Astra
 • Țară: Romania

Detaliu

 • Preț chirie/lună: 800
 • Compartimentare: 1
 • Nr. camere: 3
 • Nr. et. clădire: 10
 • Etaj: 2
 • Disponibilitate: Imediat
 • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

600Euro9Euro/luna
600Euro9Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 80

Apartament

450Euro5Euro/luna

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 95

Apartament

450Euro5Euro/luna

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 95

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Vila 4 camere Ghimbav Residence

Proprietatea Urmatoare

Penthouse Urban Plaza cu dotari si finisaje Premium